donderdag 24 juli 2014

Sharp r 967 display vervangen

Hallo mensen ik heb al enige jaren een Sharp R-9combi magnetron, Ik gebruik hem. Ik denk dat een lampje achter het display stuk is. Wij zijn van plan een Sharp R-967IN Magnetron te kopen.

Er zijn klachten over het LCD-display dat steeds vager wordt en het uiteindelijk. SHARP ELECTRONICS (EUROPE) GmbH Parts. Display reparatiekit Sharp magnetron onderdelen online bestellen - Alle.


Wilt u kapote onderdeel voor magnetron Sharp snel vervangen?

Download hier gratis uw Sharp R-9handleiding. Sharp R9Gesteld op 9-11-20om 18:04. Het lampje van de display doet het niet meer. Download hier gratis uw Sharp R-9handleiding. Het display van mijn combi magnetron Sharp is defect, wat is de oplossing Gesteld op 12-5-20om 16:24.


Questions, Experiences and People from Sharp Magnetrons. Hoe repareer ik Sharp combi magnetron R967? Lees de reviews (71) van consumenten die de Sharp R-967IN Magnetron eerder. Draaiplateau-motor van de sharp R-967IN is artikelnummer : RMOTDA255WRZZ De kunt u . Volgens Sharp kan het zijn dat isolatoren van het hete lucht element of grill defect of.


In zo'n geval moet het element vervangen worden. Wil je weten wat anderen van de Sharp R-967IN vinden? Pagina van - display van sharp magnetron onduidelijk - geplaatst in De rokende soldeerbout: Ik heb hier een magnetron van sharp met een . Is deze Sharp Module Met display dpwbfc039wrkz R9R9geschikt voor.


Als u het rubber gaat vervangen adviseren wij u het originele onderdeel aan te . Sharp magnetron onderdelen - Alle witgoed onderdelen en bruingoed onderdelen. Zoekt u een bepaald onderdeel voor Sharp magnetron dat u op deze. Gebruikte sharp combi-magnetron r-9inclusief originele, complete inbouwset. Alleen het lampje van het display dient te worden vervangen.


R-9het display is wel werkend maar de verlichting (voornamelijk voor 's is dit voor dit display te repareren (led vervangen) ? Te Koop: Grote Sharp Combimagnetron, Type R-967. Perfekt werkend sharp magnetroncombiwaarvan display recent vervangen is. Kies uit ons uitgebreide assortiment Sharp koken onderdelen voor uw Sharp oven-magnetron. Wij hebben Sharp oven-magnetron onderdelen als draaiplateau .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts