dinsdag 9 december 2014

Picto watch kopen

De mooiste Picto horloges vind je online bij bol. Picto horloges van Rosendahl zijn nu ook te koop bij Mio sieraden. Het Picto horloge is er in drie maten en vier kleuren.

De PICTO collectie, gebaseerd op een unieke vorm van functionaliteit en simpliciteit,. Rosendahl Arne Jacobsen horloges met korting kopen? Picto horloges van Rosendahl, designhorloges met karakter.


Picto horloges koop je bij Mio in Amsterdam.

Nieuwe Rosendahl horloges kopen Selecteer kleur materiaal, kijk voor de. Rosendahl horloge Picto Watch 433Analoog mm Oranje. Een horloge kopen doe je eenvoudig op Horloges. Bekijk snel of er nog horloges tussen zitten waar jij naar op zoek bent. Haal een echte designklassieker in huis met dit prachtige horloge van Picto.


Het minimalistische ontwerp wordt versterkt door de draaiende wijzerplaat waarop . Watch Picto is een oud ontwerp van Steen Georg Christensen en Erling Andersen. De stip op de wijzerplaat roteert en geeft de uren aan. Uw originele Rosendahl Picto en Arne Jacobsen vervangende horlogeban uit voorraad te bestellen op Horlogebanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts