maandag 8 februari 2016

Afvoer vaatwasser verstopt

Als de vaatwasser verbonden is met de afvoer van de spoelbak van de gootsteen, controleer dan of deze niet verstopt zit. Voedelsresten in de vaatwasser kunnen zich ophopen en de filters, de sproeiarmen en de. Als mijn vaatwasser het water afpompt komt het water door de afvoerbuis weer naar boven.

Er is niks veranderd alles heeft ca jaar gewerkt. Wanneer je over de juiste kennis en tools beschikt, is het voor bijna iedereen mogelijk zelf de afvoer van de vaatwasser te ontstoppen. Wat ook regelmatig voorkomt is dat in keukens waarin alleen de vaatwasser gebruikt wordt de afvoeren verstopt raken. Ben er na doorlezen verschillende topics vrij zeker van dat het de slang is die verstop .

Al vrij snel kwam ik erachter dat de keukenafvoer was verstopt. Op een gegeven moment kwam het via de vaatwasser terug omhoog. Omdat de vaatwasser heel zuinig doet met zijn waterverbruik spoelt het niet . De afvoerslang van de vaatwasser kan verstopt zitten door kalkaanslag of etensresten.


Om te voorkomen dat dit gebeurt is het belangrijk om . Heeft u last van verstopte afvoerleidingen (vooral bij de wasmachine) dan heb ik de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts