maandag 10 december 2018

Radiator lakken

Breng de grondverf royaal aan en lak in verticale banen en verdeel daarna in. Radiator licht opschuren, schoonmaken, ontvetten en met radiatorlak opnieuw. Een oude radiator, soms vergeeld en met afbladderende verf of zelfs roestschilfers, kan je vervangen.

Alle informatie over het verven van radiatoren, vindt u op Mijnkluswijzer. Voor het schilderen van een radiator raden wij radiatorlak aan. Radiatoren kunnen op een gegeven moment gaan roesten of vergelen. Door de radiator te lakken, frist hij weer lekker op en kan de radiator er .

U wilt uw vergeelde radiator een nieuwe en frisse uitstraling geven? Kies dan voor een opknapbeurt met Hammerite Radiatorlak. Of je nou roestplekken weg wil werken of de radiator in een nieuw jasje. Ruim gelijk na het lakken alle spullen op en sluit alle blikken goed af. Gebruik je hiervoor gewone verf of kun je beter kiezen voor lak?


Een radiator heeft een grote invloed op de totale uitstraling van je interieur. Het is dus belangrijk dat hij perfect in het 'plaatje' past, en daarvoor is een nieuwe . Is het noodzakelijk radiatoren te behandelen met speciale radiator verf (spuitbus of lak)? Of kan je ook gebruik maken van normale verven.

Een mooie radiator is dus belangrijk als u een mooi totaalplaatje van uw kamer of zelfs huis wilt maken. Dit kan door de radiator te lakken met een mooie kleur. Regelmatig krijg ik de vraag welke lak goed bestand is tegen hitte.


Meestal gaat deze vraag dan over het schilderen van een radiator. Gebruik dan vooral niet een oud blik aflakverf. De kans is groot dat de verf binnen enkele weken weer afbladdert.


GAMMA heeft diverse soorten radiatorlak en hittebestendige lakken in het assortiment. De lak van GAMMA is bestand tegen hoge temperaturen en heeft . Een radiator verven kan, maar er zijn enkele belangrijke zaken waarop. Radiator verven met een kant en klare verf zonder dat je grondverf aanbrengt. Voor een radiator verven hoef je niet perse radiator lak te gebruiken.


Radiator lakken: Laagste prijsgarantie, ruime keuze, dagen retourrecht, ook in de vestigingen. Radiator lakken - met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH! Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap.


Radiatorlak, de naam zegt het al, is een lak speciaal voor gebruik op de radiator en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen hitte, verkleuring en vroegtijdig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts