vrijdag 13 september 2019

Kartonnen taart knutselen

Meer over Doos, Toiletpapier Taart en Stampin Up. Neptaart van karton kan je maken als Sinterklaas surprise en je cadeau in te doen of gewoon als snoeptaart, als decoratie of om te knutselen . Knip de stukken uit en vouw ze tot taartstuk.

Ik laat je in het filmpje zien hoe je zelf een taart kan knutselen van. Het mooiste is als je drie verschillende grootte van ronde dozen hebt en deze als een . Print de taartvorm uit en doe dit maal als je een complete taart wilt maken. Je kan in plaats van doosjes ook dikke stukken karton in puntvorm nemen en een .

Een surprise is een zelfgemaakt cadeau, meestal van papier en karton, waarin dan een echt cadeautje. En ik ben nu op zoek naar een voorbeeld van die kartonnen doosjes die samen een ronde taart vormen. Maak van de kartonnen dozen een basisvorm voor de taart die jij wilt maken, heb je meerdere dozen dan kan je een taart surprise maken van . Iedereen heeft kartonnen dozen thuis, soms sta je er bij stil soms ook niet.


Of het nou dozen voor koekjes zijn of cornflakes dozen, iedereen . Wat heb je nodig: Voor Taartpunt x een Akarton. Designpapier van cm x cm x Designpapier . Voor deze taartstandaard heb je een stuk karton een blikje en wat mooi papier nodig. In het ringetje zet je dan een klein kaarsje.

Verf; Kwasten; Papier-maché lijm; Bakvorm in de vorm van taartjes; Stukje karton; Schaar. Set van hobbydoosjes leuk voor het maken van een juwelendoosje, een cadeauverpakking of een andere creatie. Als je de taart alvast wilt maken en je weet nog niet of de betreffende baby een. Met 3x Knutselen met papier en karton kun je creatief aan de slag om de leukste knutsels en prachtigste kunstwerkjes te maken.


Knutselen met peuter en kleuter: ingezonden tips voor werkjes en knutsels van. Tip: Als je stenen visjes niet leuk vin kan je ze ook van karton maken. Deze Bumba stapeltaart is voor de allerkleinsten onder ons. Leg een taartkarton onder de grootste taart en cake boards onder de 1en 1cm taart.


Maak een kaarsje door een smal strookje golfkarton met de ribbels naar buiten op te rollen. De kinderen maken een mooie ronde basis voor de taart. Leg de vierkantjes goed neer op het gekleurde karton. Versier daarna je taart met kaarsjes, plakfiguren en tenslotte de piepschuim.


Zet zelfgemaakte cupcakes op een zelfgemaakte etagère van karton. Knip drie cirkels uit het karton met verschillend diameters (van groot naar klein). Benodigdheden: Taartschaal of doos, papierkarton, schaar, potloo liniaal, lijm,.


Hieronder vind je de instructies om zelf een laags luiertaart te maken. Bekijk het grote assortiment Knutselen met papier en karton artikelen bij SpeelgoedFamilie. Jarige Job vertelt je hoe je van zilverkleurig karton een schild maakt als. Met de hulp van Tante Taart maak je binnen een handomdraai een papieren kasteel . Materiaal: een melkpak, gekleurd karton en papier, evt. Benodigdheden: Vouwblaadjes, plakfiguren, taartkleedje, repen,.


Klik boven op dat geen wat jij wilt knutselen of wandel door deze pagina,. Tip: Als je gewoon wit karton neemt, kun je de Pieten ook nog leuk versieren of. Neem de taartrand en knip hier in het midden een rechte opening, waar de hals van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts