vrijdag 15 februari 2019

Frosty sheet printen

Dat is afhankelijk van het type die je kiest. De frosty sheet is dun printbaar laagje op zetmeelbasis en suiker met vanille smaak. Het zetmeel laagje ligt op een plastic schutvel om het door voeren door de .

De frosty sheet kan heel goed op crème geplaatst worden. Hierbij smelt de print als het ware samen met de crème. Strooi eerst wat poedersuiker op de crème . Eetbare print Woezel en Pip Rond (Frosty Sheet).

Sheet met een ronde afbeelding van Woezel en Pip voor op je taart. Zowel met ouwel sheets als met frosting sheets kun je gemakkelijk werken. Al sinds het allereerste begin van Cakeprint, in 200 drukken we onze prints op . Wij printen het op Ategen voordelige prijzen op een icing-sheet of frosty-sheet!


Frosty sheet is heel buigzaam en is daarom ook geschikt voor het maken van randen aan je taart of om iets te voorzien van een print zoals bv. Wilt u een mooie foto van uw kind(eren) op een eetbare print laten drukken, dat kan bij Smultaartenshop. Een bedrijfslogo, favoriete stripheld of popgroep, . Frosty sheets voor het maken van je eetbare print voor bijvoorbeeld een foto taart of zakelijke cupcake.


Wij printen namelijk afbeeldingen op Frosty sheets met eetbare inkt.

De afbeeldingen op deze sheets kan je dan gemakkelijk uitknippen, uitsnijden of uitsteken . Er worden momenteel geen prints meer gemaakt! Je kan bij ons een eetbare print laten maken op ouwel papier, frosty- of icing sheets. U ziet de icing en frosting sheet door de ouwel heen. De eetbare print kunt u het beste op wit fondant of marsepein plakken.


Toen heb ik ergens een print besteld op eetbaar papier (ouwel). Frosty Sheet heeft een dun printbaar laagje op zetmeelbasis en smaakt naar . Je kan bij mij een eetbare print laten maken op frosty- of icing sheets. Frosty sheet A(nieuwe prijs per januari 2015). Uw printje kan nu ook direct in de winkel worden geprint!


Stuur het bestand vooraf per e-mail of neem een USB-stick mee naar de winkel en vertrek weer met . Binnenkort wil ik cakejes maken met een foto er op. Ik weet niet goed of ik de foto's het beste op icing sheet of op frosty sheet kan laten printen. Bestel Eetbare sheets bij de eetbaar printen specialist van Nederland en Belgie:. Frosty Sheets (sheets) uitstekende kwaliteit Aformaat, eetbare sheets, per 25.


Meer info over Frosty Sheets voor eetbaar printen. Frosty sheets voor het maken van eetbare prints voor bijvoorbeeld een fototaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts