woensdag 13 februari 2019

Smoothie aardbei yoghurt

Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te. Yoghurt, mager of vol, is een uitstekende basis voor elke smoothie. De lekkerste recepten met smoothie aardbeien yoghurt!

Een selectie van de allerlekkerste recepten met smoothie aardbeien yoghurt. Wij hebben gekozen voor een smoothie met heerlijke verse aardbeien, vanille-yoghurt, honing en banaan, jummie! Als basis hebben we natuurlijk aardbeien die we aanvullen met yoghurt. Extra smaakmakers zijn hier meestal sinaasappelsap of mango .

Doe de aardbeien, banaan, yoghurt en de basilicumblaadjes in de kom van de blender of keukenmachine en maal in sec. Recept: 'Smoothie - Aardbei en yoghurt smoothie'; Aantal personen: 4; Bereidingstijd: min; Menugang: overige; Bereiding: Voorbereiding: Spoel de . Probeer dit eens als je aardbei met sinaasappel te zuur vindt. De basis van een smoothie is melk of yoghurt.


Helemaal niet het idee dat je aan de lijn doet bij het drinken van deze lekkere verse aardbeien smoothie. Pureer de aardbeien met de yoghurt en het sinaasappelsap in . Pureer het fruit met de yoghurt en het appel- of sinaasappelsap met een blender of staafmixer tot een gladde drank. Deze ijskoude aardbeiensmoothie is een gezon verfrissend tussendoortje voor de.


In een blender aardbeien, melk, yoghurt, suiker en vanille mengen.

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Snij de banaan in stukken en pers de sinaasappels uit. In de meeste smoothies zit zuivel zoals melk of yoghurt maar er zijn ook mensen die deze producten juist niet in hun smoothie willen omdat er vaak extra . Eigenlijk is het gewoon een smoothie die je in ijsvormpjes bevriest.


Deze aardbei yoghurt ijsjes zijn naast dat ze heel erg lekker en verkoelend . Was de aardbeien en haal het kroontje eraf. Voeg het eerste deel yoghurt (2gr) met de banaan, (rietsuiker) en de aardbeien (3gr) in . Om de energie van deze hoeveelheid smoothie aardbei, sinaasappel, banaan yoghurt te verbranden moet je een van de onderstaande activiteiten doen:. Een smoothie met aardbeien en mango, waarom heb ik dat nooit eerder.


Wij hebben er yoghurt en een beetje spa fruit doorheen gedaan . Bereiding smoothie met aardbei, peer en yoghurt. Gooi in stukken gesneden aardbeien en peren in een blender en schenk er magere yoghurt . Doe ze in de blender en voeg de yoghurt en de kristalsuiker toe. Groene thee, bessen yoghurt smoothie.


Voeg nu de aardbeien toe en blend voor de laatste keer. Was de frambozen en aardbeien, bewaar aardbeien voor garnering later en leg de frambozen en overige aardbeien(zonder kroontjes) in de . Dit is een van de lekkerste smoothies die ik ken. Je neemt de volgende verse ingrediënten, stopt ze in een . De lekkerste smoothie ever: aardbeien avocado smoothie. Doe het samen met de yoghurt (en optionele ingrediënten) in een blender of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts