dinsdag 23 juli 2019

Wasserij stomerij dingjan

De website van de hedendaagse stomerij waar u locaties, prijzen, advies en een bestel en. Wasserij stomerij Dingjan behoort tot een van de oudste bedrijven van Leiden dat meer . Alle stomerijen van Schooon textielreinigers zijn in het bezit van het milieucertificaat, uitgereikt.

Al meer dan jaar is er een stomerij Edmondo in de Kempenaerstraat. Alles op stomerij en wasserij gebied kunt u op deze vestiging aanleveren. Alle stomerijen van Schooon textielreinigers zijn in het bezit van het milieucertificaat, uitgereikt door het . Alle stomerijen van Schooon textielreinigers zijn in het bezit van het milieucertificaat, uitgereikt door het ministerie van .

De openingstijden van alle vestigingen van Wasserij Stomerij Dingjan in Leiden vindt u op Openingstijden. Deze vestiging is onze hooft en dus ons productie vestiging. Wasserij-Stomerij Dingjan in Leiden, Rooseveltstraat 2321BK - Telefoonnummer, informatie en kaart van Wasserij-Stomerij Dingjan - Rubriek Wasserij en . Wasserij Dingjan heeft vestigingen in Leiden en de regio. Wasserij stomerij dingjan van DPD bij jou in de buurt.


Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Veel informatie over Wasserij-Stomerij Dingjan, gevestigd in Leiden en geregistreerd bij de KvK onder nummer 28001937. Wasserij-Stomerij Dingjan in Leiden aan de Rooseveltstraat 723BK.


De onderneming Wasserij Stomerij Dingjan is gevestigd op Geregracht te Leiden en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel.

Bij Wasserij-Stomerij Dingjan in Winkelhof Leiderdorp kun je zes dagen per week terecht voor alles wat je wilt laten reinigen op het gebied van . Openingstijden, adres, telefoongegevens en bedrijfsgegevens van Wasserij-Stomerij Dingjan. De onderneming Wasserij-Stomerij Dingjan is gevestigd op Rooseveltstraat te Leiden en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel. Ephros Diensten heeft als visie een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan te bieden met maatschappelijke insteek voor ouderen en niet–zelfstandigen . Bekijk het bedrijfsprofiel en de openingstijden van Wasserij Stomerij Dingjan op leiden-mkb.


Wasserij-Stomerij Dingjan is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. EU 2008) : Washing and (dry-)cleaning of textile and fur products (9601) SBI (NL 2008) : (96011) ISIC (WORLD) : Washing and (dry-) cleaning of . Wasserij-Stomerij Dingjan, Rooseveltstraat 2321BK Leiden, Telefoon: 051246in de branche Stomerijen. Wasserij Dingjan - Adres- en contactgegevens, openingstijden, recensies,. Stomerij Dinjan is al meer dan 1jaar gespecialiseerd in stomen. Dingjan reinigt bedrijfs- en horecalinnen en is tevens een wasserij voor particulieren.


Bekijk de gegevens en reviews van stomerij Wasserij-Stomerij Dingjan. Wasserij Stomerij Dingjan, Leiden, Leiden, Zuid-Hollan Netherlands — नकाशावर स्थान, फोन, उघडणे तास, आढावा. Wasserij-Stomerij Dingjan - Wasserijen Voor Particulieren, Leiden, 2321BK, Rooseveltstraat Nederland , Infobel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts