maandag 22 juli 2019

Frietketel voor vet

Trek de stekker uit het stopcontact en haal het vet uit de frituurpan. Vloeibaar frituurvet dat nog geschikt is voor hergebruik, kun je zo lang in . Gebruik je vast frituurvet, zet dan de frituurpan (héél) even aan (een halve minuut is vaak al voldoende).

Hierdoor komt het blok vet lost van de pan en kun je het . Vul de lege pan met heet water, vaatwastablet erin, lekker laten borrelen op 1graden en de borstel erdoor is ie weer als nieuw. Verwijder eerst alle vet aan de binnenkant met wat keukenpapier. Maak je gebruik van vloeibaar frituurvet, dan kun je dit het beste terug in de .

Belangrijk: gooi de olie nooit door de gootsteen! Dit moet je inleveren bij een speciaal inleverpunt. Het overgebleven vet is te verwijderen door met een . Daarna moet je de olie of het vet echt vervangen. Nadat de frituurpan is afgekoel merk je dat er vet aan de pan is gaan zitten. Het vet laat zich de volgende dag gemakkelijk verwijderen.


Schoonmaken van frituurpan: frituurpan legen vullen met water afwasmachinetablet . Als je het vet uit de pan hebt gehaal is het tijd om de friteuse. Ik heb vanmorgen mijn frietketel schoongemaakt met een vaatwastablet.

Een friteuse is vet en ze reinigen is geen prettig werk. Toch lukt het redelijk gemakkelijk met een. Zorg dat de olie voordat je gaat frituren tussen de 1en 1graden is. Bij een lagere temperatuur neemt het eten te veel vet op en wordt het vaak niet gaar.


Ben jij op zoek naar een heteluchtfriteuse? Kies je voor een Philips Airfryer of toch een ander merk? Is het werkelijk niet mogelijk om vast vet te gebruiken in een dergelijke pan. Onderzoek heeft me geleerd dat van de nieuwe frituurpannen . Bij een friteuse is het belangrijk om te letten op de inhoud.


Hoe groter de pan, hoe meer snacks je tegelijkertijd kunt bereiden. Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Vetvrij frituren betekent patat zonder vet!


Maar wat is nou de beste vetvrije friteuse? De Jet Fryer, Tefal Actifry of Philips Airfryer? De bereiding gaat sneller dan bij een hetelucht friteuse.


Ook geschikt om snacks en vlees in te bakken. Een frituurpan, friteuse of frietketel wordt gebruikt om in olie of vet bepaalde gerechten te frituren. De olie wordt verwarmd tot ongeveer 1tot 2graden . Frituurpan schoonmaken en ontvetten Als je je frituurpan schoon gaat maken, haal dan allereerst de stekker eruit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts