donderdag 22 oktober 2015

Pizzabakker op locatie

Pizza Pazza komt naar u toe en bakt op traditionele wijze Pizza in echte Italiaanse houtovens. Wij staan voor vers bereid pizzadeeg, louter Italiaanse producten . Als ervaren pizzabakker kent Puur Gianni het geheim van een authentieke, Italiaanse pizza.

U hoeft geen pizzeria te bezoeken om van deze hartige lekkernijen . Met Only Pizza ben je verzekerd van een originele pizza catering! Wanneer u een pizzabakker op locatie reserveert zal hij uur van tevoren arriveren om de oven op temperatuur te brengen en zijn werktafel op te bouwen. Met Passie voor Pizza maken de pizzabakkers van MangiApe traditionele pizza's voor u klaar met de perfecte super dunne bodem en verse, van origine .

Een echte Italiaanse pizzabakker op locatie. Ovenverse houtoven pizza's voor ieder feest. Met de mobiele pizza oven bakken wij op locatie pizza's. Bij u thuis of op een locatie naar wens in Nederland proeft u zelf de originele Italiaanse pizza's.


Houtoven pizza vers gebakken met onze mobiele houtoven op locatie, van biologische kwaliteit! Uw mobiele pizzabakkers voor een feest of evenement. Maak dan nu kennis met pizza op locatie van Bellomo!


In Maastricht kunnen wij de catering van uw feest compleet maken, met onze gezellige pizzawagen! Pizzabus Sylvano Online eten bestellen bij Pizzabus Sylvano.

Pizza's zoals pizza's zouden moeten zijn. Zonder concessies, hout gestookt en van hoogstaande kwaliteit. Pop-up in iedere context op elk denkbare locatie. Hemelse pizza, pop-up pizza op elk feest of evenement!


Wij verzorgen met plezier de Pizza catering voor jouw gelegenheid. Voor vers bereide pizza's is de pizzabakker een unieke aanvulling voor elke gelegenhei Bedrijven en Particuliueren. Beleef het traditionele Italië op locatie. Bij ons filiaal op de Overtoom kunt u ook reserveren via het online reserveringsformulier.


Party Pizza is een mobiele pizzabakker die met zijn pizzabus op locatie ambachtelijke pizza's komt bakken. Dan denkt u misschien, die komen vast alleen op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts