vrijdag 9 oktober 2015

Gezichtsreiniger blokker

De Silk 'n Sonic Clean is de dagelijkse dieptereiniging voor uw gezicht. Handige 5-in-1- gezichtsreiniger voor uw totale gezichtsverzorging, incl. SILK'N Gezichtsreiniger SC1PE10koop je op Kijkshop.

Type apparaat: Gezichtsreiniger; Geschikt voor: Wangen, Borst, Kin, Voorhoof Hals, Neus; Opzetstukken: stuks voor de normale huid en voor de gevoelige . De bekendste elektrische gezichtsreiniger is toch wel de Clarisonic. Het apparaat is voor € 3verkrijgbaar bij Blokker en Kijkshop. De ayvo gezichtsreiniger werkt op batterijen, waardoor ie dus niet waterdicht. Ik heb de ayvo gezichtsreiniger gekocht bij Blokker voor 199. Gratis bezorging vanaf EUR2- Handige 5-in-1- gezichtsreiniger voor uw totale gezichtsverzorging, incl.


Olaz Regenerist elektrische gezichtsreiniger. Deze lijkt een beetje op het borsteltje wat ik ooit bij Blokker kocht. Bij de Blokker bleek er een te zijn die werkt met batterijen, alleen is die niet waterproof en die wordt nu ook niet meer bij de Blokker verkocht. Het apparaat staat op de site van Blokker als gezichtsreiniger. We hebben het over een elektrische gezichtsreiniger.


Nou heb je de Clarisonic die heel prijzig is. Dan is er een philips, een braun een sonic . Bekijk 1actuele folder aanbiedingen bij de Blokker winkels. Folder aanbieding bij Blokker, 4-mei 2015. Philips gezichtsreiniger VisaPure Essential SC5265-Vanaf € 119. Het verwijdert meer make-up en masseert de huid zodat uw huid gezond en schoon . Ik ben al een hele tijd benieuwd naar elektrische gezichtsborstels als de Clarisonic.


De gezichtsborstels reinigen beter dan een normale . Dat is niet misselijk dus toen ik de nieuwe gezicht reiniger van JML tegen kwam genaamd Ayvo kon ik het natuurlijk niet in de Blokker laten . Een professionele schoonheidsbehandeling? De Medisana FB 8gezichtsreinigingsborstel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts