maandag 12 oktober 2015

Messing brievenbus schoonmaken

Messing is een legering van zink, koper en soms ook andere metalen. Het is een metaal dat al door oude beschavingen gebruikt werd . Messing wordt vaak toegepast als materiaal voor decoraties (denk aan kandelaars, lampen en kannen) maar messing komt ook voor in .

Is het aan te raden te kijken naar een RVS postklep als messing het niet meer dan. Is de brievenbus weer helemaal schoon dan kun je hem gaan. Hoe houd ik mijn mooie Weijntjes bouwbeslag mooi?

Hier vindt u de onderhoudstips per materiaalsoort. Wij verzamelden tal van tips om vuil en vlekken van koper te verwijderen. Daarnaast leggen we uit hoe je je koperen spullen mooi laat glanzen.


Bij producten met een laklaag zoals het deurbeslag oud grijs of messing gelakt, afhankelijk van gebruik (schoonmaakmiddelen, ringen etc.), kan die laklaag . Hallo omehenk, Middelen om vuil en vlekken van koper te verwijderen. Koper schoonmaken doe je met koperpoets, zou je zeggen. Messing is een legering die voor procent uit koper en voor procent uit zink bestaat.


Geen schuur- of agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts