maandag 19 oktober 2015

Maastricht porselein lux

Maastricht Porselein Lux nu bij Maastricht Porselein Winkel in Eijsden. De geweldige serie Lux van het bekende merk Maastricht Porselein is ook verkrijgbaar . De Lux lijn van Maastricht Porselein is prachtig off white ivoorkleur porselein, geschikt voor horeca gebruik.

Een zeer uitgebreide lijn met vierkant, rechthoekig . Op deze pagina`s over MP LUX porselein, horeca servies, vindt u informatie over dit merk met prijzen en afbeeldingen. Op deze pagina`s over Maastricht Porselein LUX borden voor de horeca, vindt u informatie over dit merk voor hotel en restaurant met prijzen en afbeeldingen. De volgende artikelen zijn aan het assortiment toegevoegd: Suikerpot, melkkan en bijhorend plateau.

De serie is gemaakt van har met aluminium versterkt porselein. Het design is fantastisch, met een eigenzinnige body, . Nederlandse Politietop gaat over op Maastricht Porselein.

Combineer eindeloos met dit prachtige porseleinen bord uit de Lux serie van Maastricht porselein. Maastricht Porselein is tevens het vervolg van het bekende MOSA porselein. Lux van Maastricht Porselein is bovendien een off-white servieslijn die, dankzij . Wegter Kop 0lux (doos met stuks). Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL Lux: het sterke lichtgewicht servies. De prettige ergonomische kenmerken van de tulpvorm, maar dan in een hoog model: dat is Bjorn.


Materiaal Porselein Hoogte cm Doorsnede cm Kleur Ivoor Serie Lux Vorm Rond Status Voorraadartikel. Maastricht Porselein Lux bord - x cm - wit. Bord cm brede rand Lux Maastricht Porselein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts