dinsdag 20 oktober 2015

Evenementen alphen aan den rijn 2016

Evenementen, feesten, bioscoop, theater, muziek, dans en meer in Alphen aan den Rijn vind je in onze agenda. Evenementkalender alle evenementen in Nederland in onze online agenda. Schaatsen in Archeon; Alphen aan den Rijn .

Overzicht van activiteiten, cultuur, uitjes en evenementen in Alphen aan den Rijn. Met tips voor een verrassend dagje uit, in en rond Alphen aan den Rijn. Lichtkring, Amerikalaan 9 Alphen aan den Rijn. In 20geeft van de basissschoolleerlingen aan slachtoffer te zijn van pesten waarvan wekelijks .

Op Gemeentewijzer Alphen aan den Rijn staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips. Midwinter Fair in Archeon december 20december is de 14de Midwinter Fair in Archeon. Waar: Bezoekerscentrum de Veenweiden (Alphen Aan Den Rijn).


Waar: Winterwandeling Koek Lopie (Nieuwkoop). Alphens Strand Feest 20- vrijdag juni 20(festival). Hardlopen in Alphen aan den Rijn Zuid-Hollan alle hardloopevenementen per plaats gerangschikt.


De Kerstmaand staat weer bol van de activiteiten in de Herenhof. Er is heel veel te doen, te zien en te proeven in .

Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn opgericht om dit mooie evenement voor Alphen te behouden. Evenementen in Alphen Aan Den Rijn, Nederland.


Rabobank Groene Hart Noor Alphen aan den Rijn. Sesa Systems Center november 20tickets. Waar: Jaarmarkt Alphen aan den Rijn 20(Alphen Aan Den Rijn). De Black Gospel Night wordt dit jaar gehouden in Gouda én in Alphen aan den Rijn. Bonifacius de première van dit spektakel in . Bijdrage van de gemeente aan instellingen die een evenement organiseren.


Centrum Alphen aan den Rijn, besloten om de 'evenementenbijdrage' voor Alphense ondernemers . Obstacle Run bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Er zijn op dit moment geen evenementen in de verkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts