dinsdag 13 oktober 2015

Biertap druk instellen

Het instellen van de COdruk is belangrijk voor het tappen van een goed biertje. De COdruk is mede afhankelijk van de temperatuur. De instellingen van de COmeter zijn temperatuur afhankelijk.

Dit houdt in dat als het kouder word de druk op de fles ook naar beneden moet en anders om. Door de instelling van de juiste tapdruk haalt u het maximale rendement uit uw fust! Zie tabel Avoor het instellen van de juiste druk. Zet het afsluitventiel van de manometer open.


Zoals elk jaar hebben we voor ons huisfeest een biertap gehuurd. Echter is het ook elk jaar een probleem om de koolzuurdruk goed . Bij weinig schuim kan de oorzaak een lage koolzuurdruk zijn, te koud bier,. Er is een handige vuistregel om de tapdruk goed in te stellen. Een ezelsbruggetje voor het afstellen van koolzuur is dat u de koolzuurdruk ongeveer gelijk moet . Open na het instellen het koolzuurkraantje (K) van de reduceermeter.


BELANGRIJK: Bij een goed ingestelde tapdruk is de tapstraal mooi helder en rond. Mobiele bar met biertap, spoelborstel, bierspatel, wateraanvoerslang,. De Biertap werkt op 2Volt en verbruikt 10Watt.

Tappers weten natuurlijk dat de druk een cruciaal punt is met zo'n opzet. Zet je teveel druk op je vat dan verzadigt je bier teveel met koolzuur . COdruk instellen Het instellen van de juiste COdruk is erg belangrijk voor het. Alle onderdelen voor een complete biertap. Wilt u een biertap kopen maar vraagt u zich af wat u daarvoor nodig heeft?


Druk net zolang de drukknop in of haal je taphendel over van de af te stellen drank totdat . De meeste klachten bij biertaps worden veroorzaakt door verkeerde coinstellingen. Bierfust; Bajonet koppeling; COdrukfles; COmeter; Lindr biertap; Een bierslang. Met de thermostaat kunt u de gewenste temperatuur instellen van uw bier. Een biertap is een installatie voor het schenken van bier.


Het gas wordt uit een gascilinder via een reduceerventiel onder een druk van tot bar in het . Koolzuurmeter op de koolzuurfles monteren, druk instellen op 5-bar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts