dinsdag 25 april 2017

High tea tafel dekken

Duik je keuken in en verzamel zoveel mogelijk verschillende bordjes, schotels, mokken en kopjes. Deze week is het thema DIY: de tafel dekken. Op alle drie onze blogs hebben we een leuke DIY waarmee we onze high tea tafel helemaal .

De helft van de lol van een high tea zit hem in de prachtig gedekte tafel. Pronkstuk daarvan is natuurlijk een etagère, waarop je al je heerlijkheden in drie lagen . Ik kom graag bij u op locatie uw tafel dekken voor een typische Teaparty van Het Suikerhuisje! Voor een vriendinnenavon vrijgezellenparty, .

Heb je zin in een gezellige middag met je vriendinnen: Lekker snoepen, thee drinken, eten, kletsen en zijn . Bij goed weer is het leuk om de high tea buiten te houden, maar ook binnen kun je er een gezellige boel . High tea, Thee and Tafelkleden. Traditional-style Fabric Gift Bags Instructions DIY step-by-step. Zelf eigen high tea te organiseren: recepten scones en sandwiches, tips voor.


Een uitgebreid gedekte tafel met vrolijke bordjes, schaaltjes, kopjes en een . Waarschijnlijk wil ik een high tea gaan organiseren voor mijn dochters feestje. Tafel dekken , mooi versieren en dan de moeders bedienen. Op Woonwebsite vindt u alle tips voor als u een high tea zelf gaat maken.

Zorg er ook voor dat er suiker, honing, melk en zoetjes op tafel staan. Bij goed weer is het leuk om de high tea buiten te houden, maar ook binnen kan je er een gezellige boel . Laatst organiseerden we een high tea voor de verjaardag van Jorrit zijn. Bekijk de foto van Missmenun met als titel Tafel dekken hoe het hoort.


U kunt in een landelijke sfeer en in alle rust genieten van de high tea. Ingrids High Tea High tea bij u thuis of op locatie rijnsburg. De High Tea tafel kunt u op twee manieren laten dekken. Maak van de grote tafels in het midden een buffet. Maak langs de randen groepen tafel van – personen.


Zo kunnen jullie samen aan de slag met het maken van een lekkere high tea; samen koekjes bakken, sandwiches beleggen, cake versieren en de tafel dekken. De koekjes zijn van vilt (IKEA) en zijn eigenlijk van Stevie. Hoe leuk voor een high tea-tafel of brunch-dis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts