vrijdag 14 april 2017

Olijfboom snoeien youtube

Olijfboom Specialist, de grootste importeur van olijfbomen, vijgenbomen, druivenranken en. Na het planten van olijfbomen van jaar oud blijkt de eerste keer snoeien een pijnlijk moment. Olijfboom Specialist - Mediterrane bomen vertrouwd dichtbij.

Olijven bomen zijn de knotwilgen van het zuiden. Ze kunnen oeroud worden, mits we de olijfboom snoeien. Ik wil mijn olijfboompje het liefst nog voor de winter snoeien, omdat hij anders zo veel plaats inneemt op zijn overwinterplek.


De Olijfboom laat zich vrij gemakkelijk snoeien.

Wanneer je start met een jonge boom dan is het van belang zodanig te snoeien zodat er een goed basis. Wilt u meer weten over: snoeien olijfboom? Op zich is het niet nodig om een olijfboom te snoeien, maar vormsnoei kan worden. Wilt u meer weten over: verzorging olijfbomen? Bij voorkeur in het voorjaar de olijfboom snoeien, zodat de snoeiwond tijdens.


In België worden olijfbomen gezet om naar te kijken en niet om te gebruiken voor olijfproductie. Ik heb van een vriendin een olijfboompje gekregen, meegenomen uit Zuid-Frankrijk. Omdat hij zo langzaam groeit heeft de olijfboom weinig snoei nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts