donderdag 20 april 2017

Bk braadpan in oven

U kunt de échte braadpannen herkennen aan haar blauw geëmailleerde binnenzijde,. Bij Blokker zijn nu ook alle braadpannen online verkrijgbaar. BK braadpan Ø cm Fortalit is ideaal voor het bakken, sudderen of stoven van vlees of voor.

De pannen hebben vuurvaste grepen en zijn vuur- en ovenvast. Een pan die volledig van metaal is gemaakt kan altijd in de oven, enkel. Een van de bekendste pannen is de braadpan van plaatstaal van het merk BK.


Op een andere pan staat alleen gas, inductie etc. Wil je de braadpan ook in de oven gebruiken? De BK Fortalit Braadpan heeft een inhoud van vier liter.


BK Fortalit Braadpan; Diameter: cm; Gemaakt van geëmailleerd staal; Geëmailleerde binnenkant; Geschikt voor alle warmtebronnen; Vuur- en ovenvaste . De meeste goede braadpannen zijn van gietijzer, vaak met een glanzend- en gekleurde of matzwarte emaillelaag afgewerkt. Geschikt voor alle warmtebronnen (incl. inductie en oven); Roestvast en . BK Royal Dutch Oven braadpan ø cm gietijzer Delfts-blauwe deksel. BK Fortalit braadpan ø cm plaatstaal zwart.


Soort pan: braadpan; Warmtebron: gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie, oven; Aantal pannen: 1. Mijn oven is lekker ruim, dus ik zet de pan ook zonder zorgen in de oven.

BK Fortalit braadpan met een inhoud van liter en een diameter van cm. Op zoek naar BK Royal Dutch Oven braadpan cm ? Combekk Dutch Oven braadpan met thermometer - cm - grijs. Braadpan Combekk Dutch Oven Grey Concrete cm. Top-best verkochte braadpannen vind je bij Pannenstore.


Materiaal: gietijzer; Materiaal deksel: gietijzer; Inhoud: liter; Geschikt voor inductie en oven. BK roestvrijstalen pannen hebben een dikke sandwich bodem. De geemailleerde gietijzeren braadpan wordt geleverd met deksel en is geschikt voor koken op inductie en gas.


Een Dutch oven is een pan met een dikke wan gemaakt van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts