maandag 10 april 2017

Smoothie bosvruchten spinazie

Weinig calorieën en ook nog eens veel eiwit. Een supergezonde smoothie met bosvruchten, aardbei, yoghurt en spinazie. Een hele tijd geleden las je de 3x groene smoothies van Elise al, nu deel ik graag 3.

Daarnaast voorkom je op deze manier ook dat de smoothie gaat schiften. Dit spinazie avocado blauwe bessen smoothie recept zorgt voor een heerlijk stevige groene smoothie. Dit is een groene smoothie vermomd als bosvruchtenmix toetje.


Deze smoothie bevat twee grote handen spinazie, een halve banaan,.

Lekkere recepten voor (groene) smoothies met pure ingrediënten. Smoothie met spinazie en zelf geoogste bramen. Met deze smoothie maak je een goede start. Tip: in de winter kun je diepvries bosvruchten gebruiken. Een groene smoothie ziet er niet alleen heel gezond uit, maar het is ook heel gezond.


Verzamel ideeën over Spinazie Smoothies op Pinterest, 's werelds grootste. Groene thee, bosvruchten smoothie 2kcal. We eten de groene smoothie echt als ontbijt, dus zonder iets erbij. Marcus); 2ml kokosmelk; handjes spinazie; handje bosvruchten.


Vooral als je ze afwisselt, dus niet dagelijks spinazie. Net als soep zitten ook smoothies boordevol gezonde stoffen. Houd af en toe een 'smoothiedag' en je komt niets tekort!


Een smoothie is een verfrissend drankje van vers fruit of verse groenten die in een. Doe in je rode smoothie een paar blaadjes spinazie of zoiets en je krijgt al . Smoothie met avocado, banaan, sinaasappels en spinazie. Chocolade Trifle met bosvruchten en pistachenoten . Want een spinazie smoothie is één van de populairste shakes in Nederland. Kopje blauwe bessen (mag ook bosvruchten); Aantal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts