donderdag 20 april 2017

Design letters melamine beker

Prachtig Deens design in een kindervariant. Het Deense merk Design Letters maakt de mooiste en meest stylish producten en daar is deze beker er zeker van . Melamine beker van het Deense merk Design Letters.

Gebruik de AJ mok van Design Letters als mok, vaas, pennenhouder of tandenborstelhouder. De mooie collectie van Design Letters uit Denemarken met onder andere: melamine kinderservies met drinkbekers, borden, kommetjes, bestek, tuitbekers, . Stijlvolle melamine beker van het Deense merk Design Letters.

De typografie op de beker werd oorspronkelijk in 1937 . Geboorte, verjaardag, op kantoor of thuis, iedereen drinkt uit z'n eigen mokje met de letter van Arne Jacobsen. Design letters porseleinen lettermok ontworpen door Arne Jacobsen. Oude versie Melamine beker Design letters (Q, Y, Z). Een melamine beker bedrukt met letter van het kind.


Ontworpen door Arne Jacobsen, verpakt in mooi kado doosje. Een melamine beker met een letter naar keuze! Deze Design Letters melamine beker is perfect voor kleine kinderhanden die nog wel eens iets laten vallen! Meer dan 3Design Letters producten online shoppen!


Amp;#9829; Bekijk alle Design Letters producten van verschillende webshops. De stijlvolle Design Letters beker in melamine van het Deense Design Letters is verkrijgbaar met elke letter van het beroemde vintage alfabet van Arne . Design letter is een stoer merk dat liefhebbers blijft verrassen met bijzondere en mooie producten. Je Design Letters Arne Jacobsen Kinder Bestekset mooi gevonden op fonQ.


Gemaakt van Melamine, dus kan tegen een stootje . Super handige dop voor op de melamine bekers van Design Letters. In een handomdraai maak je van de gewone beker een tuitbeker! Melamine drinkbeker van het Deense merk Design Letters, met de beroemde typografie van Arne Jacobsen.


Design Letters Design Letters - Melamine Beker A-Z. Design Letters - Melamine Beker A-Z Z - €100. Design Letters Vintage Kids ABC Melamine Cup in combinatie met de drinklid in verschillende letters van het alfabet te bestellen met de keuze uit een van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts