vrijdag 21 april 2017

Inventum bakoven

Heerlijk in je vertrouwde omgeving, terwijl de oven je trakteert op de meest smaakvolle geuren. Met een inhoud liter is deze oven geschikt het bereiden van grotere gerechten. Achter de draaiknoppen van de Inventum OV425CS gaan heel wat .

De Inventum OV425CS is een compacte hetelucht oven met een wattage van 18Watt. U kunt kiezen uit standen: bakken, grillen, roosteren of ontdooien. De draaiknoppen op de oven zijn duidelijk.


De oven is niet te groot en niet te klein.

Met de compacte vrijstaande Inventum Ov525Cs hetelucht oven maak je de. Dit merk zorgt ervoor dat jij even helemaal in het moment op kan gaan. De is een Inventum OV425CS hetelucht oven met draaispit. Deze oven biedt je een compacte, maar complete oven.


Bakken, grillen, roosteren en ontdooien, het . Deze compacte Inventum OV425CS hetelucht oven is ideaal om in huis te hebben. U kunt hiermee bakken, grillen, roosteren, ontdooien en het apparaat is .

Soort: Vrijstaand; Inhoud ovenruimte: liter; Heteluchtfunctie: Ja. Bestel de Inventum OV525CS Vrijstaand bakoven veilig én voor de laagste prijs van € 1via MagnetronOven. Deze compacte Inventum OV525CS hetelucht oven met een inhoud van liter is ideaal om in huis te hebben. U kunt hiermee bakken, grillen, roosteren, . Dan is deze compacte Inventum OV305CS hetelucht oven ideaal om in huis te hebben. Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor vrijstaande oven Inventum OV 4CS.


Download hier gratis uw Inventum OV425CS handleiding. Ik wil een apfelstrudel bakken, hoe lang moet ik de oven voorverwarmen? INVENTUM Grill bakoven OV425CS koop je op Kijkshop. Inventum OV305CS mini bakoven: ovenstanden, timer en inclusief bakplaat en ovenrooster. Bestel direct online: scherp geprijsd gratis verzending!


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . De Inventum vrijstaande hetelucht oven OV305CS heeft een netto inhoud van liter. De hetelucht oven heeft vier verschillende ovenstanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts