vrijdag 28 april 2017

Bamboe schoonmaakdoeken

Bamboe Bamboe is een gras en de verzamelnaam voor een grote groep grasachtige planten. Naast een zeer grote variatie in groeivormen komt bamboe van . Wij hebben ook andere schoonmaakartikelen, schoonmaakproducten, wonderdoeken, wonderdoekjes, brillendoeken.

De originele bamboe doeken van Relaxproduct. Snelle levering-Lage verzendkosten-Altijd op . Een microvezel bamboe schoonmaakdoek met natuurlijke antibacteriële werking, die van hygiënisch schoonmaken een koud kunstje maakt. Onze doeken zijn geschikt om alle harde oppervlakken te reinigen.

Bijvoorbeeld glas, tegels, chroom, kunststof kunt u perfect reinigen met Micro Bamboe. Voor het streeploos reinigen van: Ramen,spiegels,deuren . De Bamboe droog doeken zijn de nieuwe sensatie onder alle reinigingsdoeken. Milieuvriendelijk schoonmaken door de combinatie van bamboevezels en microvezels. Deze doeken zijn uitgeroepen tot schooninnovatie 201 Dus laat deze aanbieding niet aan.


Bamboedoeken zijn een combinatie van bamboe en microvezel. Combinatie van microvezel en bamboe-vezel. Werkt u reeds met schoonmaakdoeken van dure merken zoals Jemako, Prowin en Hara?


Bamboe Promotie set : droogdoeken en sponsdoeken= samen euro bus van 9€.

Deze doeken hebben een samenstelling van Bamboe - Microvezel . Deze doeken zijn licht in gewicht, laten weinig water achter . Glas en ramen streeploos reinigen met de bamboe glasdoeken. Deze hoogwaardige Aqua Laser glasdoeken absorberen veel vocht dankzij de bamboevezel. Wij ontwikkelen steeds nieuwe producten, zoals de nieuwste microvezeldoeken, droogdoeken, en doeken met bamboe-vezels. Microvezel doek Bamboe Plus Blauw 40x40cm.


Het geheim van bamboe laat alles in huis glanzen! Schoonmaakdoeken van bamboevezels reinigen, drogen en polijsten alles in één beweging!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts