dinsdag 13 oktober 2015

Welke schoolbeker lekt niet

Ik heb de gewone schroefbekers, die lekken. Gezocht niet-lekkende tuitbekerjuni 2013Welke beker voor dreumesaug 2012Welke antilekbeker lekt echt niet. Welke-schoolbeker-lekt-niet-Lekdichte-rvs-of-glazen-schoolbe.

Je wilt dat je kind zoveel mogelijk drinkt op school, dat je niet dagelijks een natte tas terugkrijgt, dat de . Op de basisschool hadden de kinderen een beker van tupperware. Overigens: een mepalbeker met draaideksel lekt niet mits je je drinken . Door het dagelijks gebruik worden schoolbekers intensief gebruikt door je kinderen en dat betekent al snel slijtage of lekken.

Welke stofzuiger komt als beste uit de test? Ik ben een beetje aan het rondkijken voor een schoolbeker maar zie door de bomen het bos niet meer. Heb nu de mepal met zo'n uitklikbaar tuitje, maar ook die lekt na een paar weken helaas al. Drinkbeker en schoolbeker, gegarandeerd 1 lekvrij.


Door speciaal autoseal-systeem lekt deze drinkbeker niet. Met tot gevolg: niet rechtopstaande en dus lekkende bekers. Verder gegoogled en schoolbekers van het merk SIGG gevonden;. Enne, mijn jongens zijn ook echte doerakken, niet voorzichtiger dan welk ander kind ook.


Ik ben nu op zoek naar een (antilek) rietjes beker bijv maar welke is goed.

Nuby, goed voor de mondspiertjes en lekt ook niet . Welke lunchtrommel en beker hebben jullie kinderen? Bidon dop lekt wel als de beker niet recht staat maar daarom zit er ook een. Ik geef altijd een lege beker mee, van welk merk dan ook.


Welke beker geven jullie mee naar de speelzaal? De schoolbeker mag in het bovenste rek van de vaatwasser. Heb nu de mepal met zo'n uitklikbaar tuitje maar ook die lekt na een paar weken helaas al. Ik vind het tot nu toe de enige bekers die écht niet lekken. En de avent met harde tuit maar daar wil hij niet uit drinken.


Avent, Nuby, hema en als laatste de ISI super beker lekt geen druk. Als uw schoolbeker lekt, zit in veel gevallen de veiligheidsstop in de deksel niet meer. De beker is weer klaar voor gebruik en zou niet meer mogen lekken. Welke drink- of tuitbeker of fles gebruikt(e) jouw kindje veel en welke.


Lekt niet, kan helemaal uit elkaar en indien nodig zijn de rietjes apart . Ik heb nu al de drinkbeker van Tupperware (met de sportdop) en de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts