woensdag 21 oktober 2015

Cocoon table hoes

Beschermhoes voor Cocoon Table Rechthoek afmeting 107x80x46cm. Met deze hoes beschermt u de Cocoon Table tegen weersinvloeden. Deze beschermhoes is verkrijgbaar voor alle modellen.

De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een. Happy Cocooning Beschermhoes CT Vierkant Klein. Deksel Cocoon Table Vierkant klein (antraciet). Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Gardena, Hartman, Karcher Aanbiedingen in tuingereedschap, partytenten parasols. Bekijk snel het aanbod aan beschermhoezen voor de Happy Cocooning vuurtafels! Hoes om de tafel te beschermen tegen weersinvloeden.


Prijzen variëren van € 3- tot € 5-, afhankelijk van het model. Beschermhoes van Happy Cocooning is de perfecte bescherming van uw vierkante tabel top. Met de PVC beschermhoes zorgt u ervoor dat uw Cocoon table . De hoes beschermt de tafel tegen weersinvloeden.


Deze beschermhoes is voor de kleine vierkante variant.

Met een afmeting van: cm x cm x cm. Losse beschermhoes voor de opzet tafel rond (de zelfde als die mee geleverd wordt bij de tafel). Deze hoes is geschikt voor een tafel met de afmetingen . Deze beschermhoes is voor uw ovale Happy Cocooning vuurtafel.


Let op de foto geeft een ander model weer maar u zult de juiste hoes voor uw vuurtafel . PVC Beschermhoes voor Cocoon Table - Gasslang (meter). Beschermhoes Cocoon Table Ovaal - Happy Cocooning kopen? Beschermhoes Cocoon vuurtafel grijsZorg voor bescherming van uwCocoon vuurtafelmet . Happy Cocooning beschermhoes cocoon table beschermt uw buitenhaard tegen alle weersomstandigheden.


Beschermhoes Cocoon Table Top Vierkant - Happy Cocooning kopen? Prijzen variëren van € 3- tot € 5-, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts