dinsdag 20 oktober 2015

Lekbladen horeca

Alle lek bladen met spoelbak worden geleverd incl de benodigde afvoer pluggen en overlooppijp. Deze lekbladen is slechts een greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een bepaalde afmeting dan kunt u via de e-mail .

Lekbladen om u te helpen met de dagelijkse bezigheden achter de bar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Diverse lekbladen tapblad barblad glazenblad biertap horeca.


Lekblad tapblad 100xcm Nieuw biertap barblad horeca bar.

Bar lekbladen bestelt u online bij Beuk Horeca. Verstoppingen op afvoeren van lekbladen en spoelbakken. Horeca Bar Lekbladen en Bar Matten bestelt u eenvoudig en snel bij HorecaProducts.


Verkoop Bar Lekbladen en Bar Matten Horeca. Horeca inventaris Poppodium Het Kasteel te Milsbeek . Horeca- en bakkerij apparatuur te Milsbeek . Tapkranen; Lekbladen; Keukens; Buffettafels; Complete horeca meubels (bar). Voor de horeca produceert Tevako een reeks aan producten, die variëren van lekbladen tot opsteltafels en van keukenbladen tot warmhoudvitrines. Lekbladen in alle modellen en materialen zoals, RVS hoogglans of mat, .

Het schoonmaken van een lekblad voor schone glazen en het barblad gebeurt op een speciale manier. De gespoelde glazen kunnen hierop uitlekken. Deze lekbladen die- nen regelmatig te worden schoongemaakt en mocht het lekblad een vaste afvoer hebben . Op december waren we opnieuw bij de Horecawerf. Franke, om voor een nieuwe brochure, hun rvs lekbladen in een bar-opstelling te . Heycop produceert diverse soorten bierzuilen, lekbladen, barklemmen en tapkranen voor de Horeca.


Horecatechniek Nederland realiseert maatwerk in koelbuffetten, tapinstallaties en lekbladen. Door strategische partnerships met marktleiders als o. RVS lekblad Uitneembaar geperforeerd blad. Het lekblad is voorzien van een rondmotief t. Sinds 19kwaliteit in horeca- en grootkeukenbenodigdheden . In de horeca is geen dag hetzelfde en gebeurt er veel adhoc. Onze lekbladen zijn van hoge kwaliteit mooi dik roestvrijstaal.


Tevens ontvangen onze horecaklanten 4x per jaar ons Monnik Horeca. Als partner van de Horecawerf realiseert Horecatechniek Nederland maatwerk in koelbuffetten, tapinstallaties en lekbladen. Biertap Heineken tapinstallatie bierkoeler Gamko lekblad bar.


Gamko biertap tapinstallatie lekblad bierkoeler horeca bar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts