dinsdag 20 oktober 2015

Walra waalre

WAALRE - ; Wat was vroeger the place to be in de regio? Welke disco was altijd bomvol, voor welke appelflappen werd omgereden, waar . WAALRE - Afgelopen zaterdag was het in de Wolderse Wever in Waalre een drukte van belang.

Walra Store: de Walra webshop voor het complete Walra assortiment dekbedovertrekken, badjassen, en handdoeken. De Walra Webshop is een Goedlinnen speciaalshop en biedt het complete Walra assortiment:. Goedlinnen is gevestigd in Waalre (Noord-Brabant).


Walra badgoed is absolute top van badtextiel!

Walra badgoed bestaat uit zes warme kleuren; petrol, wit, lila, off white, taupe en antraciet. Witte theedoek met gekleurde strepen - Walra (Waalre). Blauw-wit tafelgoed met bloemmotief - Walra (Waalre), Van Dijk-Manders. Op triplexplaat gekopieerd afscheidslied werknemer Walra - Walra (Waalre). Staal voor damast servet met vlindermotieven - Sch.


In vroeger jaren was Walra een begrip onder meisjes die een uitzet bij elkaar. Juist op deze oude waarden zetten het familie bedrijf uit Waalre in door een . Walra is een toonaangevend merk op het gebied van beddengoed en badtextiel.

De beste materialen, de mooiste dessins en alles voor een betaalbare prijs. Oude foto of video van een werk van Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed uit de collectie van CARARE over Waalre (2001). Vakantiehuis Het Woldersven is gelegen aan Het Lisseven in Waalre. Bedrijven als Brabantia en Walra hebben hier hun oorsprong en ook architect Anton . De Walra-adviseuse komt langs als het tijd is voor de uitzet, maar geeft. Metalen tafelbelletje van de firma Walra uit waalre, het familiebedrijf in linnen en textiel sedert 1873.


Aan de voorzijde is een spinnewiel verbeeld. WAALRE – Zaterdag mei werd in de Waalre een reunie gehouden de fameuze linnenweverij Walra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts