dinsdag 27 oktober 2015

Frosty sheet op cupcake

Nu heb ik in het formaat van de cupcake allemaal printjes . Veelgestelde vragen - Deleukstetaartenprints. Ja, een Frosty Sheet is gemaakt van maïszetmeel en suiker.

De frosty sheet is dun printbaar laagje op zetmeelbasis en suiker met vanille. Op een gespoten crème toef ( Bijvoorbeeld op een cupcake) zal een frosty print . De taart of cupcake vorm, enz moet worden ingesmeerd. Icing en frosting kan u wel insmeren met water of eetbare lijm.

Groot assortiment beschikbaar en de mogelijkheid om zelf te uploaden. Sheet met kleine afbeeldingen (circa cm) van Bumba en grotere (ca cm). Uiteraard zonder het watermerk van Angela's Cupcake Factory erin! Sheet met afbeeldingen van de verschillende Minions figuurtjes.


Sheet met afbeeldingen van Paw Patrol. Een Frosty sheet is gemaakt van eetbaar papier op basis van zetmeel en. Een frosty sheet is een dun printbaar laagje op basis van zetmeel met een.


Mooie zilveren cupcake dozen, per cupcakes.

Ik werk voor taart voornamelijk met fondant); geprinte frosty . Eetbare foto voor op taart, cupcake of gebak. Vraag naar de webshop voor ons volledige assortiment. Frosting sheet is een dun printbaar laagje op zetmeelbasis met vanille smaak. Hoe maak ik de ouwel, frosting vast op mijn taart of cupcake?


Cirkel eigen ontwerp, Aeigen ontwerp, Cupcakes eigen ontwerp. Een Frosting Sheet is gemaakt van maïszetmeel en suiker. Jouw foto afdrukken op een sugar sheet (icing)? Maak eenvoudig en snel je eigen ontwerp en versier je taart of cupcake met een prachtig eigen ontwerp.


Customize your cake or cupcake with a picture! In our store we can print your picture on a Frosty sheet. The maximum size of the print is Aand we would be . Uw eigen foto van uw (klein)kind of stripheld op uw taart of cupcake. De frosty sheet is neutraal van smaak en prima bestand tegen vocht, dus ook op een . Cupcakefun Roermond Cupcakes Cakepops Taart Brownie Macarons Workshop Bakwinkel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts