vrijdag 25 juli 2014

Aardappelen stomen in microgolf

Voor personen: 4g geschilde aardappelen. Hoi ik ben nu op het moment aardappels aan het koken in de magnetron. Aardappels uit de microgolf zullen wel niet zo bloemen as die uit .

Aardappelen geschild en gewogen zonodig in twee, of heel grote in drie, stukken. In de microgolf zetten, afgedekt, 6-min, ca 7Watt. Met een normale magnetron kan je ook heerlijke groentes stomen. Aardappelen stomen Waarschijnlijk zal iedereen wel weten wat de voordelen van stomen zijn: bij stomen wordt geen olie of vet gebruikt, waardoor de bereidde . Heb je trek in lekkere gepofte aardappels bij het avondeten, maar heb je geen tijd of geduld om ze een uur in de oven te . Thema's arrow Graanproducten en aardappelen arrow Gezond aardappelproduct arrow Huiselijke bereidingen arrow Koken in microgolf . Op de blog Blogilates vonden we dé tip waarmee elke foodie zonder waanzinnige stoomoven alsnog z'n groenten kan stomen. Groenten en aardappelen; Vis; Vlees; Vloeistoffen.


Warmt u een bord met vlees of vis, groenten en aardappelen altijd af. Wil je ooit dus eens een receptje met aardappelen koken en binnen 15. Maak van je microgolfoven de ultieme keukenhulp en sta versteld van de resultaten. Broccoli, wortels, bonen, paprika's, nieuwe aardappelen, bloemkool, . De aardappelen zijn tegenwoordig al aardig proper bij aankoop maar ik spoel ze toch nog even af.


Geschilde of ongeschilde aardappels gaar laten worden in kokend water met zout . Zoek je lekkere recepten met aardappelen of wil je meer informatie over deze groente, klik dan hier. Microgolfoven, lekker snel; Stomen, lekker. Oude aardappelen legt u voor het koken een half uur in ijskoud water.


Rol iedere aardappel in een stuk keukenpapier en leg ze in de magnetron. Verdeel de geschilde en gewassen aardappelen in gelijke stukken. Laat de aardappelen eventueel even in koud water staan waardoor ze wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts