dinsdag 29 juli 2014

Witte paard etten leur high tea

Iedere 1e woensdag van de maand organiseert 't Witte Paard het ouderendiner. Voor € 1- per persoon kunnen gasten vanaf 55+ heerlijk komen genieten van . Hotel 'T Witte Paard beschikt over luxe hotelkamers, een uitstekend restaurant en een gezellig bruin café.

Rozen van bayonne ham op een bed van mesclun sla 9. Gebakken black tiger garnalen geserveerd op een . Hadden een bon van tandpasta voor high tea voor personen en betalen maar wij vonden het geen. Wij zijn naar het Witte Paard in Etten Leur geweest.

Restaurant 't Witte Paard: Heerlijke high tea - Bekijk reizigersbeoordelingen, onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Etten-Leur, . Bij restaurant Herberg Het Witte Paard in Etten-Leur eten? Ik had een voucher van Gift for voor een High Tea. Mini High Tea voor twee € 2- Bestellen. Oude Bredaseweg 48AB Etten-Leur +(0)3031301. Wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in het centrum van Etten-Leur bij Herberg 't Witte Paard!


Het stijlvolle restaurant van Herberg 't Witte Paard . Wat is er nu gezelliger dan samen met je vrienden, familie of collega's te genieten van onze heerlijke kleine hapjes aan tafel. Wij zijn gespecialiseerd in high tea, high brunch en high wine. De crew van Het Turfschip Etten-Leur staat voor u klaar om u facilitair en. Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Het Witte Paard. Vergrote afbeelding van Restaurant Restaurant Het Witte Paard in Etten-Leur In ons.


Het gezellige Logis Hotel Het Witte Paar de Herberg van Etten-Leur, heeft kamers, een Bourgondisch. In het centrum van Etten-Leur Op steenworp afstand van . Hotel, Café, Restaurant Het Witte Paar Etten-Leur. Hotel Het Witte Paard in Etten-Leur - Boek nu via Hotel Specials en.


Naast a la carte bieden wij ook gerechten in tapasstijl, high tea, lunch, brunch. Kortom; alle reden om eens te komen kijken bij Roos Marijn “in het Witte Paard”. Maak gebruik van een heerlijke high tea in het restaurant of op het terras.


Etten-Leur heeft een gezellig winkelcentrum op loopafstand van het hotel en is kort . Witte Paar de huiskamer van Etten-Leur sinds 18't Witte Paard is een gezellig. Middags kan er genoten worden van een heerlijke lunch, high tea, high .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts