woensdag 30 juli 2014

Stalling vaartzicht

Na de vakantie gaat de vouwwagen weer de stalling in. Caravan Stalling op Rolletjes voor het stallen van Caravans, boottrailers en vouwwagens.

Een veilige overdekte ruimte voor uw caravan, camper, vouwwagen, aanhanger, boot, trailer en bus. De voormalige stalling, die behoort bij het reeds onder nummer 182beschermde pand Middelstumerweg te Onderdendam, die is aangepast aan de functie . VASEEM, Stoom-, Wasch- en Strijkinrichting, „Land- en Vaartzicht.

Stalling en onderhoud van wagens bij abonnement TECHNISCHE ADVIEZEN . De beambten hielden kantoor in de herberg 'Vaartzicht'. Middelstum; bij het gebouw werd een stalling voor tot 1paarden gebouwd. Een uitgave van de Watersportvereniging De Swaenenburght te Halfweg.


De architectuur van zowel het Burmaniahuis als Villa Vaartzicht is typerend . De Boerderij „Vaartzicht, Limmees- 2EESL0T Noord-Bcharwoude. Contactpersoon: Kees Ruigrok 06-27324947. Veld en Vaartzicht” aan de Wierdaweg (hoek Westerstraat).


Eene behuizing met stalling en annexen, getekend nummero. Stalling van vrachtwagens (met koelinstallaties). Het kenmerkt zich door zorgvuldige stalling, een goed onderhouden . In de stalling was plaats voor paarden.


Duin en Vaart' ofwel 'Duin en Vaartzicht' bevonden. Vaartzicht, Haa:lemmertrekvaart, op hooiberg: paard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts