donderdag 6 september 2018

Leeuw vrouw

Mannelijke leeuwen hebben een vrouw nodig die gegrond is in de realiteit van het leven zodat zij hem kan helpen om beide benen om de grond te houden. Een relatie met een Leeuw vrouw beginnen. Wat is nu eigenlijk de waarheid over de koningin der dieren – de Leeuw?

Vurig en enthousiast, energiek en open; . Een Leeuw-vrouw houdt van flirten en uitdagen. Achter iemand aanlopen, dat laat haar trots niet toe, dat zal ze dan ook nooit ofte nimmer doen . Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Leeuw?

Als Leeuw man samen met maagd vrouw (jaar samen). Eigenschappen sterrenbeeld Leeuw: dít zijn ze. Vind hier alles wat je ooit wilde weten over het sterrenbeeld Leeuw.


De Leeuw (Leoin het Latijn) is het 5e teken van de dierenriem. In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de leeuw in de liefde. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een leeuw-vrouw of . Uitleg geboortehoroscoop Leeuw Juli – Augustus.


De Leeuw vrouw omringt zich – evenals de Leeuw man – eveneens graag met luxe en praal. De Stier-vrouw valt op luxe en charmes, en zoekt een man die haar.

Leeuw-vrouw heeft een mannelijke houding, dus romantiek is niet . Want een Leeuw-vrouw wil altijd in het middelpunt staan. Ze heeft echter ook een groot hart en weet hoe je iemand moet verleiden. Dit werkt het beste voor een Leeuw-man met Vissen-vrouw. Andersom wil de Leeuw-vrouw iemand waar ze tegenop kan kijken en waarbij ze niet het gevoel . Ik ben sinds een tijdje involvd met een leeuw vrouw. Soms denk ik ja leuk, soms denk ik mmm bazig type.


De Leeuw is het type 'go-getter', doorzetter, die altijd vertrouwen heeft en zeker is van zijn eigen kwaliteiten om te krijgen wat hij wil. Tenzij je zelf een leidinggevende bent, bestaat de kans dat je als Leeuw-vrouw valt op een Leeuw-man, die wel makkelijk leiding geeft. Want hoe kun je de Leeuw nu over het hoofd zien? Leeuw, een vuurteken, en Weegschaal, een luchtteken, vormen een fantastisch koppel.


De overeenkomsten zijn magisch en de wetten van de . Leeuw voelt zich zelden aangetrokken tot het aardse element van Steenbok's zelfuitdrukking. Dit vanwege de afzijdige persoonlijkheid van Steenbok. Bij de leeuw worden er per geboorte of welpen geboren. Ze laten elkaar dan weten hoe oud ze zijn, of ze man of vrouw zijn, hoe ze zich voelen en waar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts