woensdag 19 september 2018

Wok status scooter

In de brief die u vervolgens ontvangt van de RDW staat dat de bromfiets een WOK-status heeft. U mag er niet mee op de openbare weg rijden, totdat de . Alles over wok status op je scooter lees je terug op onze scooter blog.

Wat kan aan een scooter wok status doen en voorkom je scooter . Wij krijgen zeer veel vragen betreft WOK meldingen, dus bij deze gaan we het zo duidelijk mogelijk uitleggen. Dat betekent dat je opgevoerde scooter sneller een WOK-status kan krijgen. Wat houden de nieuwe regels in: Als de politie jou aanhoudt met .

Dit betekend dat er niet meer met de scooter gereden mag worden op de . De politie wil scooterrijders waarschuwen voor een aangepaste regelgeving met betrekking tot het opvoeren van (snor-)scooters. Per juli 20wordt op elke scooter of bromfiets die opgevoerd is een WOK status (wachten op keuren - kentekenbewijs wordt ingenomen) . De scooter mag dan niet meer op de openbare weg deelnemen en is ook niet meer verzekerd. De kentekenhouder ontvangt een brief van de RDW waarin wordt aangegeven dat het voertuig een wok-status heeft en dat er niet mee op de . Of een motorvoertuig een wok-status heeft, kan je zelf ook inzien via . Vespa en ik weet niet of deze km teller net zoveel afwijkt als die van een Kymco. Een WOK-status houdt in dat de politie namens de Rijksdienst Weg Verkeer.


Let op: Nieuwe regels per juli voor opgevoerde scooters.

Bij elke scooter, boven de maximale toegestane constructie snelhei wordt de WOK status “lik op stuk” uitgevoerd. Het gevolg is dat de scooter direct zonder . Verkoop je jouw voertuig met WOK-status, dan wordt de nieuwe eigenaar bij het op naam zetten van de scooter op de hoogte gesteld van het . Dan kan deze de status Wacht Op Keuren (WOK) krijgen. De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), de politie . De WOK-status betekent dat de brom- of snorfiets niet meer gebruikt mag worden totdat deze door de RDW opnieuw is gekeurd en aan alle . Dit betekend dat hij niet meer straat legaal is en er niet meer op mag rijden tot hij opnieuw gekeurd is.


Leuke Aerox met wok status ideaal voor liefhebbers. Ik heb dus een wok status gekregen vanaf vandaag. Maar ik zat er aan te denken om een 2e hands Frame te kopen en mijn hele scooter over . Joey gaat op bezoek bij de RDW om een scooter . Heeft uw auto een WOK-status en bent u benieuwd wat dat betekent? Wij leggen u graag uit wat een WOK betekent. Uiteraard is het wel dwijlen met de kraan hopen, kwestie van tijd dat je nog een keer een wok status krijgt als je zo hard blijft rijden, of geen . Den Haag, Leiden, Westlan Duin- en Bollenstreek, Zoetermeer - De politie wil scooterrijders waarschuwen voor een aangepaste regelgeving . Lees waarom het opvoeren van je scooter toch onverstandig is om verschillende redenen.


Een opgevoerde scooter krijgt de WOK-status. U bent hier: Home Gemeente Publicaties Nieuws Wok-status .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts