vrijdag 3 augustus 2018

Stoommand bamboe

Heerlijke gestoomde groenten bereid je met de Bamboestomer van Tao. De stomer is gemaakt van bamboehout en heeft een . Dat kan door middel van een stoommandje bij Cookinglife.

Zo werkt het: giet een laagje water in een pan of wok en breng het aan de kook. Traditioneel Chinees stoommandje, geschikt voor het stomen van dim sum, vlees- of visgerechten, groenten en diverse Aziatische gerechten. Afbeelding van Stoommandje bamboe, Ø cm.


Afbeelding van Stoommandje bamboe, Ø cm.

Stapel één of meerdere bamboe stoommandjes op elkaar en sluit het bovenste mandje af met het deksel. Je kunt in de verschillende mandjes zowel vis, rijst als . Bij de toko hadden we dumplings gekocht, en zo'n bamboe stoommandje met deksel erbij om ze in stijl te stomen. De dumplings waren heerlijk, maar nu vraag . Alleen de geur al van het bamboe stoommandje smaakt naar meer. En je stoomt er werkelijk waar alles in wat je wil. Informeer een vriend; Volledige grootte weergeven.


Alle manieren van stomen op 'n rijtje: bamboe stoommandje, stoomrekje, stoompan, electrische stomer of improviseer je iets? Kenmerken stoommand bamboe: materiaal: bamboe diameter: 2mm etage u kunt het gewenste artikel.

Cosy Trendy Stoommand Bamboe Ø cm. Stomen is een van de meest gezonde manieren om vlees, vis, groenten, dim sum en meer te bereiden. Maak je eigen dim sum en stoom deze kleine heerlijkheden in een bamboe stoommand. Bestel de Tokyo Design Kitchen Bamboe Stoommand bij Pannenstore. Je kunt een stoompan gebruiken, maar ook een stoommandje van roestvast staal of bamboe.


Stoompan, stomer, (bamboe) stoommandje, bamboo steamer, stoompannen, steamer, zhenglong 蒸笼 Wat is het? De stoommand van Ken Hom is van bamboe en heeft een diameter van cm. Met de mand stoomt u groenten, bapao en dumplings.


Verleid je gasten met dit bijzondere bamboe stoommandje uit de Aziatische keuken. Dit unieke mini-stoommandje van bamboe past perfect . Met deze bamboe stoomset van Ibili bereid je eenvoudig authentieke Aziatische stoomgerechten. Stomen is een gezonde manier om vlees, vis, groenten en . Je plaatst het stoommandje in een wok of pan gevuld met een bodem water.


In de stoommand kan je vervolgens groenten, vlees, vis of gevogelte stomen. Traditioneel Bamboe steamers worden gebruikt om te stomen van dumplings, groenten, vissen, vlees en diepvriesproducten. Bamboe stoommand met deksel en PanFormaat ØcmMet de hand gevlochten Bamboe stoommand met deksel, ideaal voor het stomen van kleine pasteitjes . Deze bamboe stoommand van Tokyo Design Kitchen is je ideale hulpmiddel bij het maken van stoomgerechten. Voorzien van meerdere lagen, je kunt dus . Je plaatst het stoommandje in een wok gevuld met een bodem water. Doordat de stoommand vervaardigt is uit bamboe zullen de.


Zo'n stoommandje is een wondertje van simpelhei gepaard aan effectiviteit. Stoommand - bamboe; diameter cm; zie afbeeldingen. Een mandje of speciale pan om boven kokend water waar stoom vanaf komt, eten te garen, zonder dat het in contact komt met water.


Je kunt stoommandjes van kunststof krijgen of van bamboe. Zelf prefereer ik een mandje van metaal omdat je deze goed kunt reinigen en er geen geuren en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts