dinsdag 13 juni 2017

Lilypadz zoogcompressen

LilyPadz zoogcompressen van 1 siliconen, tegen lekken van melk tijdens de borstvoeding periode. Herbruikbaar en onzichtbaar onder kleding. Er zijn veel verschillende zoogcompressen verkrijgbaar.

LilyPadz zoogcompressen van duurzaam silliconen. Tooltip: set LilyPadz in bewaardoosje; Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d): x x 12 . LilyPadz siliconen zoogcompressen voorkomen lekken van moedermelk. Is er iemand met ervaring met Lilypadz zoogcompressen?

Ik heb een paar gehad en ik vond ze erg fijn zitten. Melkpads - zoogcompressenmei 2007Meer resultaten van forum. LilyPadz zijn unieke siliconen zoogcompressen die keer op keer te gebruiken zijn.


Wat dat kompressen zo bijzonder maakt is dat ze niet . LilyPadz zijn compressen gemaakt van 1 siliconen. Ze zijn herbruikbaar want iedere keer dat je ze reinigt, hernieuwt de plakzijde zich. Zoogkompres LilyPadz 0; Zoogkompres LilyPadz 1. LilyPadz werken volgens het eeuwenoude principe dat druk op de tepel . De beste Zoogcompressen zijn de LilyPadz.

Deze irriteren niet en gaan maandenlang mee! De LilyPadz zoogcompressen werken volgens het principe van druk op de tepel, wat het lekken van moedermelk tegen gaat. Hoe kies je goede zoogcompressen en waar moet je op letten?


Ook de wasbare bamboe zoogcompressen van Little Lamb en de Lilypadz . LilyPadz werken volgens het eeuwenoude principe dat druk op de tepel (zoals van een vinger) tijdelijk het lekken van melk tegengaat. Vergelijk het ruime assortiment babyspullen voor goedkope aanbiedingen. Bestel de beste merken voor de laagste prijzen bij online babywinkels.


De LilyPadz siliconen zoogcompressen lekken niet. Ze zijn niet-absoberen gaan maanden mee en zijn onzichtbaar onder kleding. Bestel de LilyPadz zoogcompressen bij Borstkolvenshop De Boezem voor € 295. Op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis!


LilyPadz zoogcompressen zijn van duurzaam silliconen. De compressen hebben een plaklaag die keer op keer blijft werken tijdens gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts