woensdag 28 juni 2017

Helft kookplaat werkt niet

Nu blijkt dat alleen de voorste helft van de kookplaat werkt. Ik denk dat u de plaat niet helemaal goed heeft aangesloten. Siemens Inductiekookplaat EH787werkt voor de helft - Forum.

Schroef hem maar open, aan die kant welke het niet doet zit een grote print. Tijdens het koken is de rechter helft van mijn Pelgrim elektrische kookplaat er mee opgehouden. Kan er niet intern een zekering zitten o. Doet de keramische kookplaat het niet meer.

Hier lees je over de mogelijke oplossingen! Bij de meeste geleverde inductie kookplaten zit een instructie boekje alwaar u. Wij adviseren u NIET zelf na te gaan of er spanning op het stopcontact staat. Project: Inductiekookplaat waarvan helft niet werkt.


Project: Keramische kookplaat werkt niet goedIn Projecten. Wie heeft er ervaring met repataties arogantie van AEG. Onlangs is er een monteur bij mij geweest om dat een helft van de kookplaat het niet . Sinds eergisteren is onze Pelgrim keramische kookplaat er.


Pelgrim keramische kookplaat er voor de helft mee opgehouden - de twee.

Gasfornuis brandt niet goedberichtenfeb 2010Meer resultaten van forum. Het zijn de twee elektrische zones die een uitbreidingsmogelijkheden hebben. Linkerhelft werkt niet meer hi70m wat an er aan de hand zijn.


Controleer de zekeringen in de meterkast, zet kookplaat minuten stroomloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts