woensdag 21 juni 2017

Studentsplus salaris

Bij StudentsPlus ben je als student aan het juiste adres wanneer je jouw kennis wil overdragen op (vooral) middelbare scholieren en een flexibele bijbaan zoekt . StudentsPlus voor bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. StudentsPlus geeft vakinhoudelijke ondersteuning, individueel en thuis.

Vakantiedagen; vakantiegeld; Marktconform salaris; Reiskostenvergoeding; Jong en groeiend bedrijf met ruimte voor persoonlijke . Wat ik lees over studentsplus is dat ze voor bijles toch wel redelijk weinig betalen (0? tegenover toch zeker wel en soms wel per uur) . Ik heb ook een tijdje via Studentsplus bijles gegeven, maar ik vind het niet aan te raden eerlijk gezeg en je krijgt er weinig betaald vind ik . Reviews van StudentsPlus medewerkers over de cultuur, salarissen,.

Op zich een goed instituut om voor te mogen werken, al is het salaris niet erg hoog. Dan mag jij in die vakken bijles geven via StudentsPlus. Met een salaris van € per uur is het dus zeker de moeite waard op je aan te melden bij . Bekijk online vacatures als salaris in de provincie StudentsPlus op de grootste vacaturebank van Nederland.


Salaris is een belangrijke reden om te werken, uitdaging en ontwikkeling zijn natuurlijk ook belangrijk, maar uiteindelijk moet er aan het eind van de maand geld . Er zijn recentere bedrijfsreviews voor StudentsPlus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts