woensdag 7 juni 2017

Gasdrukregelaar propaan 37 mbar

Ik heb een gasdrukregelaar van Mbar gekregen bij de gasflesjes van. Nominaal mbar betekent een druk tussen mbar (butaan-dampdruk) en mbar (propaan dampdruk). Instelbare flesontspanner 20-Mbar-Propaan (Shell).

Flesontspanner Mbar-Propaan (Moer DIN). Leverbaar in en mbar, afhankelijk van de gasapparatuur die u gebruikt. De drukregelaar kan gebruikt worden op alle stalen en kunststof propaan . GOK 11-STANDEN DRUKREGELAAR - MBAR.

Het is andersom propaan geeft MJ per m³ en butaan 1MJ per m³. Ik adviseer om de juiste drukregelaar te gebruiken zo duur zijn ze niet. Universele Gaansluiting voor gasflessen; Constante gasdruk van mbar; Geschikt voor gebruik in Nederland. Happy Cocooning gasdruk regelaar mBar met gaslekbeveiliging. Barbecook Gasdrukregelaar + slang 37mb (België) 1086.


Gasdrukregelaar gas-butaan-propaan 30MBAR. De vraag is dus of die rode drukregelaar voor propaan ook op de. De pression de sortie is mbar en er staat met grote letters op:. Deze gasdrukregelaar is geschikt voor propaan- en butaangasflessen in België, levert een constante werkdruk van mbar en heeft een universele .

Drukregelaar instelbaar lage druk: max 3mbar. De Campangaz drukregelaarset bestaat uit een Mbar gasdrukregelaar, een meter gasslang en twee. Propaan ontspanners mbar met vaste slang aansluiting Antargaz 1Kg . Voor butaan is de druk mbar, voor propaan mbar. Belangrijk is dat je het juiste type fles gebruikt voor de juiste drukregelaar. Er zijn stalen flessen met een inhoud van kg.


De meest gebruikte gasdrukregelaars voor propaangas zijn van het type mbar . NF Clesse drukregelaar en NF gekeurde gasslang voor Frankrijk mbar. Er is geen verschil tussen butaan en propaan. Als de apparatuur in je caravan mbar voorschrijft dan heb je dus een mbar drukregelaar nodig.


Waarom schrijft de gasproducent van deze BP lichtgewicht dan Din mbar voor?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts