maandag 19 juni 2017

Figuretta pasjeshouder

Bekijk pasjeshouders van materialen als metaal en kunststof Ideaal mapje voor al uw creditcards, bankkaarten en klantenkaarten. Figuretta leren uitschuifbare cardprotector Leer. De Cardprotector Figuretta is een compacte en ultra veilige portemonnee.

De compacte aluminium pasjeshouder beschermt bankpasjes en creditcards tegen skimmen van gevoelige informatie en is door de handige indeling een . Een luxe pasjeshouder uitgevoerd in aluminium van het merk Figuretta. Verkrijgbaar bij Nice have in Heerhugowaard en Castricum. De Figuretta pasjeshouder is een luxe aluminium houder voor je betaal pasjes.

Er gaan pasjes in en met één druk op de knop springen ze er trapsgewijs uit. Figuretta pasjeshouder, creditcard houder, metaal, leer, case, goedkoop, goede ervaringen. Inmiddels zijn er al miljoenen bankpassen voorzien van een NFC-chip.

Pasjeshouder of creditcardhouder kopen bij een echte winkel met uitstekende service, garantie en gratis verzending ook leren pasjeshouders te koop. Ik heb de chinese shops behoorlijk afgestruint maar er is niks wat ook maar in de buurt komt van die secrid. De ideale pasjeshouder en creditcard houder voor het veilig opbergen van pasjes creditcards, en visitekaartjes. Om het risico te beperken dat gevoelige informatie door 'hackers' wordt uitgelezen, komt Figuretta met de handige Card Protector op de markt. Vandaag op ClickToBuy de Figuretta uitschuifbare cardprotector!


Figuretta Card Protector heeft u een ideale betaalpasbescherming: een veilige. De Figuretta Card Protector biedt door de innovatieve aluminium behuizing. Figuretta leren uitschuifbare cardprotector portemonnee zwart van Figuretta vind je.


Seizoen: Alle seizoenen; Kleur: Zwart; Materiaal: Leer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts