donderdag 15 juni 2017

Bbq workshop gelderland

Heb je zin in een echte 'hands on' BBQ-workshop, waar je het hele menu van A tot Z zelf maakt en grilt? Dan zit je bij kookstudio KookBarbecue helemaal op . Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een .

Kokkerel met ons mee in een workshop barbecuen en maak kennis met allerlei bereidingstechnieken en de lekkerste . Barbecue-Exclusief organiseert verschillende barbecue workshops op de Big Green Egg, Weber en Napoleon Grills. Wat kunt u verwachten van de BBQ workshop? Met de BBQ party van Kookparty gaat u samen aan de slag onder professionele .

Workshop BBQ in Gelderland bij Workshoppen. Culinaire workshops in Gelderland bij Workshoppen. De workshop BBQ in Gelderland laat u kennis maken met de meest . Workshop: Leren omgaan met de Big Green Egg.


U kunt MC Catering en BBQ ook inhuren voor een Big Green Egg workshop op . Kom voor een kook- of barbecueworkshop met collega's of vrienden naar onze moderne kookstudio KookBarbecue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts