maandag 19 juni 2017

Microvezel handdoek blokker

Ik vond de Microvezel haarhanddoek in het schap bij de overige. Zo'n handdoek had ik van Blokker, een Turbie Towel, maar dat was geen . Deze lijkt een beetje op zo'n microvezel schoonmaakdoekje.

De Turbi Towel is een gemakkelijke handdoek voor het hoofd. Vergelijk microvezel handdoeken uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen Bestel online de beste merken! Ontworpen voor: zwemmen en aanverwante activiteiten. Een grote, praktische, heel compacte microvezelhanddoek met een uitstekend absorptievermogen. Een microvezel handdoek is fijn en handig.


Als je gaat sporten is deze handdoek ideaal want hij past makkelijk in je sporttas. De reishanddoek is sneldrogend en blijft langer fris nadat hij nat is geweest. Het grote absorberende vermogen van de microvezels zorgt er voor dat het badlaken tot wel drie keer meer vocht op neemt dan een gewone,.


Je haar drogen met een handdoek is allang niet meer. Etos en Blokker bijvoorbeeld), kun je ook Microvezel doekjes kopen speciaal voor het . Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste handdoek , bij Blokker, met microvezel aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts