dinsdag 28 augustus 2018

Watertoevoer vaatwasser werkt niet

Ik heb hem aangesloten en nu doet de machine het niet. Even wat specifieker: De vaatwasser heeft maanden stilgestaan. Vaatwasser Bauknecht werkt niet na stilstan 1 April 200 21:35.

Bosch vaatwasser geen watertoevoer - Forum en reviews Vaatwasser. Ik heb het zelfde probleem , het bromgeluid komt van onder van het wegzuigen van het water , (wat er niet is), als je er een hoeveelheid water . Zonder water wordt het moeilijk uw vaatwas doen.

Wat is de reden dat mijn vaatwasser geen water krijgt. Anders kan het ook aan een zekering liggen, waardoor de inlaatklep niet opengaat. En als u direct vaatwasser onderdelen wilt bestellen gaat u naar onze onderdelenshop. Spring naar Het display werkt niet - Controleer of er wel spanning op de vaatwasser staat. Het kan zijn dat de machine het vorige programma niet goed . Zonder stroom werkt de wasmachine uiteraard niet.


Als deze slangen verstopt zijn, door bijvoorbeeld aangekoekte wasmiddel resten, wordt de watertoevoer . Voedelsresten in de vaatwasser kunnen zich ophopen en de filters, de sproeiarmen. Mijn vaatwasser start, maar neemt geen water.

Waarom blijft er water in de vaatwasser staan? Aangezien de vaatwasser niet goed te sluiten is, werkt hij ook niet meer. Hij starte goed op, pompte water uit en stopte dan (geen water toevoer), soms met . Uiteindelijk alles weer in elkaar zetten en kijken of het werkt. De watertoevoer van mijn Bosch stopt niet waardoor het niveau te hoog wordt . Zorg ervoor dat u blijvend kunt genieten van de perfecte resultaten en hoge efficiëntie van uw Bosch vaatwasser - dankzij de expertise en service van Bosch. Maar nu, van de een op de andere dag doet hij het niet meer.


We hadden zelf inderdaad ook al aan de watertoevoer gedacht. Het gaat niet om een wasmachine maar om een vaatwasser. Nu werkt hij alleen als ik de deur, vlak vóór er water inkomt, even open en sluit. Miele vaatwasser blijft pompen en geeft water toe. Lampje kraan blijf echter rood en de water toevoer blijft geblokkeerd.


Hopelijk hebben meer mensen hier iets aan (de bevestiging dat de tip ECHT WERKT). Zelfde probleem, afvoer werkt prima, watertoevoer ook. Controleer of de watertoevoer naar de machine open staat. De vaatwasser maakt niet schoon, de vaat is vuil.


Heeft de loodgieter misschien de kraan van de water toevoer uit gezet? Vaak kunt u deze zelf eenvoudig verhelpen. Zorg ervoor dat de vaatwasser is uitgeschakeld en dat hij niet meer op spanning staat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts