maandag 6 augustus 2018

Yirego wasmachine kopen

De Yirego zorgt er echter voor dat kleding gewassen (en gedroogd) kan worden in een stroom-onafhankelijke wasmachine. Drumi's from December to December 3 2016! De gemiddelde wasmachine, met name oudere modellen, kunnen een aanslag op je.

Startup Yirego brengt hier met de Drumi verandering in. De Drumi is een innovatieve wasmachine van het Canadese Yirego en zorgt ervoor dat je zonder stroom toch een was kunt draaien. Wil jij altijd het laatste nieuws over Yirego Drumi weten? Een Canadese startup heeft een compacte wasmachine uitgevonden die geen .

Ik doe alvast een aftrap: De Yirego, een liter stroomloze wasmachine. Koop of Verkoop wasmachine op Marktplaats. Een wasmachine is één van de grotere energieverbruikers in huis. Klein (6-onderbroeken) maar groen en misschien ook handig op de camping, of voor tussendoortjes.


Discover a new way to wash your personal delicates with the Drumi. This design challenges the public laundry. The Yirego Drumi is a compact foot-pedal-powered washing machine.


Requiring no electricity, it's designed for use by students, cabin-goers, . Nudge heeft dit niet bedacht hoor, dat heeft Yirego gedaan.

YiREGO bedrijf gevestigd in Toronto, Canada, Hij creëerde een kleine Wasserij als alternatief voor het wassen van kleding met de hand. Meestal gooien we het kledingstuk in de wasmachine in de hoop dat de vlek weggaat. Baking Soda en adressen waar je het kunt kopen. De Drumi is een kleine wasmachine, die je gemakkelijk meeneemt in de kofferbak. BEKIJK VIDEO: Yirego Drumi Off Grid Washer - KLIK HIER.


Ze houden het kopen van spullen,zegt ze, 'Ik ben niet tegen vooruitgang, het. Drumi van Yirego een compacte draagbare wasmachine dat kan schoon . ShelfPack is zeker niet de duurste koffer die u kunt kopen. Drumi van Yirego een compacte draagbare wasmachine dat kan schoon rond zes . Hosting Provider for Domain: Wasmachinekopen.


De gemiddelde wasmachine, met name oudere modellen, kunnen een aanslag op je energierekening zijn. Startup Yirego brengt hier met de Drumi verandering . Picture enkel- tub wasmachine foto Washing Machine beeld kopen wasmachines Images gebruikte . Wat kost de Drumi wasmachine en waar koop ik er een?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts