maandag 5 november 2018

Chosen gospel choir

Welkom op de website van Chosen Gospel Choir. De Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en Beat The Best. Maar ook de kerk om de hoek of dat festival .

Zaterdag november – De Vredehorst – Hoogeveen – 20. Avondvullend concert voor A(meer informatie) Organisatie: Rolph Drent en Wijtze Visser. Technisch versterkte repetitie (2016) De repetitie van zondag mei 20was een hele bijzondere! Chosen Gospel Choir repeteerde namelijk technisch .

Chosen Gospel Choir is zaterdag november te gast in Vredehorst in Hoogeveen. Woensdag december was Chosen Gospel Choir te bewonderen in Ahoy bij het concert Top 2000. Compilatie van de repetitie van mei 2016. Wij zijn klaar voor het optreden in Ermelo op juni.


Chosen Gospel Choir brengt op onderscheidende wijze verschillende. Chosen Gospel Choir staat onder leiding van de bevlogen Vladimir Pairel. Dit black gospelkoor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met . Als deze groep binnenloopt, wordt het sowieso feest.


The Chosen Gospel Choir is een energiek gospelkoor onder leiding van Vladimir Pairel.

Hoogeveen - Chosen Gospel Choir is zaterdag november te gast in Vredehorst in Hoogeveen. Dit energieke black gospelkoor staat onder . Foto Chosen Gospel Choir Chosen Gospel Choir is een swingen energiek black gospel koor. Het koor bestaat ui zangers en zangeressen en wordt . Chosen Gospel Choir is zaterdag juni te gast in Ermelo! Dit energieke black gospelkoor staat onder leiding van de bevlogen Vladimir Pairel . Chosen Gospel Choir is zaterdag juni te gast in Ermelo.


Chosen Gospel Choir geeft swingend Kerstconcert in Theresiakerk in Lennisheuvel . VLAARDINGEN - Een van de beste black gospelkoren van Nederland heeft weer plek voor . Zaterdagmiddag zat het Glazen Huis Vlaardingen vol gepakt met het Chosen Gospel Choir, dat het hele plein meenam met hun aanstekelijke gospelsongs. Chosen Gospel Choir is juni te gast in de Immanuelkerk te Ermelo. Dit energieke black gospelkoor staat onder leiding van de bevlogen Vladimir Pairel.


LVL Communicatie is al jaren betrokken bij Chosen Gospel Choir. Zo zijn wij in eerste instantie ingeschakeld om de promotie te verzorgen. Muziek met een boodschap, optredens met impact!


Chosen Gospel Choir is een project van Stichting Chosen Gospel . Bekijk hier de uitzending van Beat The Best, Optreden Chosen Gospel Choir, uitgezonden op zaterdag okt 20door rtl4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts