woensdag 21 november 2018

Retro keukenweegschaal

Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw weegschaal. De authentieke Typhoon Retro keukenweegschaal met ronde roestvrijstalen kom brengt een stukje retro in jouw keuken. Dankzij het prachtige klassieke retro design is de keukenweegschaal niet alleen functioneel, maar bovenal een absolute eye-catcher!

Een goede keukenweegschaal is onmisbaar voor iedereen die houdt van ouderwets taarten bakken in de keuken. Taartenbakkers met gevoel voor 'stijl' kiezen . Ga terug naar de retro keukens met deze fantastische Bloomingville keukenweegschaal! De weegschaal heeft mooi design en een sfeervolle kleur.

Zo'n stijlvolle, retro keukenweegschaal mag gezien worden. En als we het dan toch over een analoge keukenweegschaal hebben: zo'n gave retro weegschaal graag! Wesco retro Weegschaal heeft aan de ene kant een keukenklok en aan de andere kant een weegschaal met een capaciteit tot kg.


Retro metalen keukenweegschaal in verschillende kleuren. Analoge retro keukenweegschaal in de kleur creme. De afneembare kom is gemaakt van roestvrij staal en is . Betrouwbare keukenweegschalen koopt u bij weegschaal-expert! Deze keukenweegschaal van König is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens leuk uit.


Deze weegschaal staat bijzonder tof op jouw aanrecht dankzij zijn retro uitstraling.

Je herkent het model vast nog wel van vroeger. De Delta Retro keukenweegschaal van Zassenhaus heeft een capaciteit tot kg. Deze keukenweegschaal heeft een keukenwekker en is met zijn retro uiterlijk . Retro weegschaal met klok- Deze retro-stijl keukenweegschaal is een decoratieve eye-catcher voor elke keuken, die functies heeft; weegschaal met een . Digitale keukenweegschaal met retro-look voor een vintage touch in uw keuken.


Uitgevoerd met een rvs Bowl en een LCD-scherm. Deze retro keukenweegschaal met analoge aanduiding heeft een capaciteit tot vijf kilo. De afneembare RVS schaal is eenvoudig te reinigen.


Deze analoge weegschaal zal mooi in uw keuken staan met zijn retro uiterlijk, met duidelijk afleesbare cijfers en een afneembare RVS kom. Deze hippe retro keukenweegschaal is echt een plaatje op het aanrecht! Het wordt geleverd met een ronde stalen kom, die vaatwasbestendig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts