donderdag 1 november 2018

Nadelen no frost systeem

Nu wordt door de verkopers het NoFrost systeem als ideaal aangeprezen. Heb beide systemen gehad en ben volledig overtuigd van het nut van de no frost. No frost in de vriezer heeft ook een paar nadelen: het kost vriezerruimte, leidt tot een iets hoger energieverbruik en de koelvriezer maakt vaak een storender .

Wie heeft er ervaring met het No Frost systeem en het FROSTMATIC snelvriessyteem van AEG. No-frost heeft zeker zijn voordelen maar ook groot nadeel. Volgens de No Frost systemen wordt al de waterdamp onttrokken door. Dit vind ik een beetje het nadeel aan de No Frost, dat er niet meer .

Heeft u een Samsung No-Frost koelkast gekocht? In de winkel hoor je veel spreken over No Frost, maar wie weet nu eigenlijk wat dit precies betekent? Een koelkast met No Frost systeem hoeft niet meer ontdooit te worden. NoFrost koelkasten inclusief laagste online prijs!


Het No-frost systeem, een constante luchtstroom, zorgt ervoor dat er geen ijsafzetting is op de wanden in het . Zo koopt u een nieuwe vrieskast altijd zo goedkoop en veilig mnogelijlk. Met een No-frost systeem hoeft u uw vrieskast nooit meer helemaal leeg te maken om . Ik lees over vriezers met no-frost systeem maar zijn dat verkooppraatjes of hoef je dat soort vriezers echt nooit meer te ontdooien? Ervaringen met een nofrost-koelkast - page - Algemeen - SpanjeForum.

No frost is een mooi systeem maar je kan niet vullen zoals met een gewone koel vries combinatie. Elk nadeel heb zijn voordeel (volgens Cruijff). Een No Frost vriezer werkt middels een luchtcirculatiesysteem. Hierbij wordt naast warmte ook vocht aan de vriesruimte onttrokken.


Dit systeem haalt het vocht uit de lucht in de vriezer, waardoor er geen rijp en. No frost heeft ook nadelen: het systeem verbruikt extra energie, en het maakt . Wij hebben een diepvrieskast met no-frost. Het nadeel is dat zowel de temperatuur in het koel- als in het vriesgedeelte veranderd. No Frost betekent simpelweg: nooit meer het vriesgedeelte ontdooien! De No frost techniek zorgt ervoor dat de lucht in de vriezer droog blijft.


Nadeel van de No-frost techniek is het hoge energieverbruik. StopFrost De innovatie StopFrost biedt twee beslissende voordelen: De.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts