maandag 19 november 2018

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie biedt de oplossing voor het aangenaam houden van de temperatuur! Zonwerende folie, eenvoudig zelf plakken! Keuze uit zelfkleven statisch, grijs of spiegelend.

Nu zonwerende raamfolie besteld = Morgen in huis. Zonwerende folie of zonwerende raamfolie reduceert zonnewarmte tot , filtert zonlicht en reduceert schadelijke UV straling, maak uw raamfolie zonwerend! Deze D-c-fix Zonwerende folie zelfklevend 200xcm zelfklevend is een zelfklevende folie.


Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot statische.

Zonwerende folie (warmte werende) isolatie raamfolie. Kostenbesparend en snel door eigen monteurs geïnstalleerd. Als basisfolie biedt de zonwerende folie de grootste keuze qua kleur en warmte- en lichtwering. Zonwerende folies verfraaien gebouwen en zijn altijd werkzaam . Zonwerende folie van Meesterfolie glasfolie.


Diverse folies voor het weren van zon in uw huis of bedrijfspand. Zonwering zit namelijk ALTIJD aan de buitenkant. Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar . Meer dan 1professionele raamfolies voor o.

WELKOM in de raamfolie webwinkel van VDS Trading. Zonwerende folie kan een gebouw verfraaien maar nog belangrijker: Warmte in de zomer beperken, isoleren in de winter. Hyperion zonwerende raamfolie voor HR-beglazing houdt tot van de zonnewarmte tegen. Dit bespaart koelkosten en zorgt u voor een aangenaam . Zonwerende en warmtewerende glasfolies geven u de grootste keuze wat betreft.


Naast het leveren en plaatsen van alle soorten raamfolie voor bedrijven en . De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je raam zonder lijm, hierdoor kan de folie eindeloos hergebruikt worden. Zonwerende folies worden voornamelijk aan de binnenzijde van het raam. Het monteren van folie aan de buitenzijde heeft als voordeel dat de werking een . M zonwerende warmtewerendefolie is een folie die voor energiebesparing zorgt.


Het kan de toegenomen warmte met wel procent verminderen! Verwarming, airconditioning, jaloezieën en verlichting kunnen een significante impact hebben op de totale bedrijfskosten. Bij standaard isoleerglas ( met een K-waarde van zonder de beschermlaag) en ook gewoon glas, kan de zonwerende folie ook binnen gemonteerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts