dinsdag 14 juni 2016

Gien servies

Maar buiten deze kleurige serviezen beschikt Gien ook over een tweetal bijzondere thematische serviezen die absoluut de moeite van het vermelden waard zijn . Gien servies wordt nog steeds gefabriceerd in het pittoreske stadje Gien in Frankrijk. Gesticht in 18en gebruikelijk voor een keramiekfabriek ligt de fabriek .

Online servies kopen: VLIEGENDE SCHOTELS ! Bagatelle, Eden, Oiseau Bleu Dibbern Solid Color kleuren POL'S POTTEN online te koop. Depuis presque 2ans, la Faïencerie de Gien ne cesse de se perfectionner dans l'art de la faïence et du savoir-faire français. Prominent geven zij aan dat hun aardewerk en hun vormen en hun decors zo fraai zijn.

Indien wij artikelen van Gien niet meer op voorraad hebben is de levertijd gemiddeld tot weken. Bel of e-mail ons gerust om te vragen wat de levertijd van uw . In Den Haag verkopen wij het prachtige servies van Gien. Gien, gelegen in Frankrijk, maakt al sinds 18met de hand serviezen!


Gien Servies koop je eenvoudig online bij bol.

Gien is een stad aan de rivier de Loire in Frankrijk in het. Gien is vooral bekend door de aardewerkfabriek waar de zogenaamde Faïence . Geschiedenis, dateringen en merken van aardewerk, faience Gien. Ik zoek grote en kleine borden van het servies van Gien, serie Le Houx (kerst).


Puntgaaf origineel 6-persoon Frans 29-delig Gien servies 20e eeuw. Compleet gedecoreerd met bloemen en vogeltjes. In de outlet van de fabriek in Gien momenteel het servies Alice sterk afgeprijsd en verder veel leuke aanbiedingen. Webwinkel is in bewerking, voor vragen of informatie mail of bel de winkel in Scheveningen telefoon : 03544242.


Prachtig klassiek serveerschaaltje van het Franse servies merk Gien uit de serie Chambore. Het vintage bordje heeft een ovale vorm en een gouden randje . Het servies dat u bij KAKAO vindt, komt uit Frankrijk en wordt in Frankrijk in de plaats Gien gefabriceerd door het gerenommeerde en 1jaar oude bedrijf dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts