maandag 13 juni 2016

Gospelkoor bijlmer

Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Het koor is ontstaan in de Amsterdamse Bijlmermeer en is . Een overzicht van de verschillende data en locaties van optreden van het ZO!

Vy2-nbkVergelijkbaarmei 20- Geüpload door Sander KooistraPerformance from the ZO! Gospel Choir at the opening of the renovated Bijlmerpark in Amsterdam. Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat de Amsterdamse Bijlmermeer te bieden heeft. Dit multi-etnische koor staat onder muzikale leiding .

Een kleine greep uit de activiteiten: Op de ligweide bij het Bijlmer Parktheater maken het Bijlmer Klassiek en het ZO Gospelkoor hun . Ons koor wil een positieve levenshouding uitstralen en voor zover mogelijk door zang Gods woord uitdragen. Het gospelkoor Breeze uit de Bijlmer zong het overbekende 'Oh happy day'. Minder beken maar even enthousiast ontvangen, werd de Winti . In de huiskamers van de beruchte Bijlmer blijkt een levendige. Het gaat de mezzosopranen van het Surinaamse gospelkoor Voices of Joy uit . Gospel Choir Hoe het begon: wat gebeurt er als je uit het beste jonge zangtalent uit de Bijlmermeer het . Wazzup SIngers en reggaeband Tjerk and The Liquid Sunshine.


Een koor uit Staphorst verblijft bij een gospelkoor in de Bijlmer, kijk om 15:uur naar Gospel in de Polder.

Meer informatie op koormuziek-gospelkoren. Gospel Choir is samengesteld uit zangtalent uit de Amsterdamse Bijlmermeer. Dit multi-etnische koor staat onder muzikale . Amsterdamse Bijlmer, rondgeleid door sociaal werkster.


Bijlmer, over de samenstelling van het koor en . Beriel is een vrouw die in de Bijlmer al jarenlang zwerfjongeren. PThU-ers in het nieuws: Een gospelkoor uit de Bijlmer, een duet van bariton Ernst Daniël Smid en zijn dochter, een optreden van de band . Samen met Jetty Mathurin, Mike Libanon, het gospelkoor Breathing Bijlmer en vele anderen wordt het Bijlmer Parktheater officieel in gebruik genomen. In de serie zal het koor een meerdaags bezoek brengen aan één van de vele gospelkoren die de Bijlmer rijk is. Inclusief de Curaçaose spelers en een gospelkoor uit de Bijlmer.


Verwacht oer-Hollandse smartlappen ondergedompeld in warmbloedige Caribische klanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts