maandag 20 juni 2016

Oyoy placemat

Material: 1 Silicone, Printed Details: Punched circle in . Eten wordt een feest met deze vrolijke ronde placemat van OYOY. Leuke placemats van het Deense woonmerk OYOY, gemaakt van silicone en makkelijk af te nemen, de design OYOY placemats zijn voorzien van een typische .

In de placemat zit een gat, zodat je ze kan ophangen als je ze niet . Een placemat is allang niet meer om alleen de tafel mee te beschermen tegen. Deze siliconen placemat van OYOY is licht grijs en heeft zwarte driehoekjes. Een placemat is allang niet meer om alleen de tafel te beschermen tegen het.

Deze siliconen placemat van OYOY is donker grijs met lijnen en driehoekjes. OYOY Placemat CLAY bruin zwart silicone set van twee 45x34x15cm. Een placemat is allang niet meer om alleen de tafel te beschermen tegen het . OYOY living design Set van Reuze handig en een ware eyecatcher op tafel, deze silicone placemats. Makkelijk schoon te maken en je kan ze zowel liggend . Deze silicone placemats zijn enorm handig en makkelijk in gebruik.


Superleuke placemat van het luxe Deense merk OYOY. Het placemat is bruin met een opdruk van een beer en heeft een diameter van cm.

Deze placemat-set van Oyoy is handig en leuk tegelijk. We're thrilled to offer these lovely placemats from Danish brand OYOY. And the graphics, well what can we say, we're in lo. Amp;#9829; Bekijk alle OYOY producten van verschillende webshops.


Shop online voor OYOY Placemats uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Beschikbaar in tal van verschillende kleuren en opdrukken. Ideaal om te gebruiken aan tafel om zowel je . Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals OYOY, placemat, silicone, stuks, roze-donkergrijs en duizenden . OYOY Living Placemats mix'n'match Light Grey + Dark Grey Line Pattern.


Corky Carafe too #stylingweekend #montpellier . Een placemat is allang niet meer om alleen de tafel mee te beschermen tegen het beschadigen of voor het knoeien. Hij moet gewoon mooi zijn en bij de rest . OYOY is a newly established Danish design company. Their vision is to design functional products of high quality materials in beautiful colours and shapes.


Placemat De Wereld van OYOY is gemaakt van siliconen. Makkelijk schoon te maken en anti-slip, dus heel geschikt als ondergrond tijdens het eten. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts