dinsdag 28 juni 2016

Italiaans serviesgoed

Import en verkoop van Italiaans Servies uit Bassano del Grappa. Elke maand worden in Bassano nieuwe items gekocht van het mooie, veelkleurige servies. Arte dal Fiume, importeur van Italiaans servies.

Compleet servies uit Italië, handbeschilder gemaakt met lokale materialen. Koop of Verkoop italiaans op Marktplaats. Che Bello (dat staat voor wat mooi in het Italiaans) is de naam van onze woonwinkel.


Wij zoeken zelf met zorg onze collecties uit.

Partij Italiaans handgemaakt serviesgoed van het merk MammaRo uit Lucca Toscane. Diverse schalen, serveerschalen, olijfkannetjes, mokken, espresso . De mooiste Italiaanse design schalen vind je hier! Saladeschalen, schalen voor antipasta, pasta of voor al je andere gerechten.


En om het hele jaar te kunnen genieten, importeert Piccobella servies uit Italie. Het keramiek wordt met veel passie en plezier . Diversen en Huis Inrichting op Koopplein.

Schreuder Kraan verkoopt feestelijk decoratief Italiaans servies: met fijne detaillering, in sprekende kleuren handbeschilder hoge kwaliteit. Vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland: 1 biologisch afbreekbaar servies en couvert van Bitossi Home in warm wit en lichtbruin. De doorsnee van deze borden is cm In nieuwstaat.


Nederlands - Italiaans op Glosbe, online woordenboek, gratis. Ontdek de grote keuze aan cappuccinokopjes van Villeroy Boch en geniet met kleine slokjes van het Italiaanse levensgevoel. Nieuwe Binnenweg 2A 30GL Rotterdam 0031-10-4258352 . In Nederland zetten we meestal niet zo veel gangen op tafel.


Zeker niet zo net voor de zomer, wanneer veel mensen nog een laatste poging . Bent u op zoek naar een Italiaans kerstpakket?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts